Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
damik18 pisze:
martynkaaa95 pisze:nieudana pisze:damik18 pisze:kaspo pisze:Nie, naprawde nie widzialem nikogo bardziej tolerancyjnego i spoko niz Ty. Pewnie masz wielu przyjaciol, ktorzy Cie kochaja. Nie to co ja, niedobry i cyniczny. I taki niemily. Ide rzygac dalej..O kim to??a jak myslisz?;>Wyjęłaś mi to z ust. 😃
Nie wiem 🙂)
O mnie?? :\
Damian
nieudana pisze:
martynkaaa95 pisze:nieudana pisze:damik18 pisze:kaspo pisze:Nie, naprawde nie widzialem nikogo bardziej tolerancyjnego i spoko niz Ty. Pewnie masz wielu przyjaciol, ktorzy Cie kochaja. Nie to co ja, niedobry i cyniczny. I taki niemily. Ide rzygac dalej..
O kim to??
a jak myslisz?;>
Wyjęłaś mi to z ust. 😃
Ciesz się, ze nic Ci tam nie włożyłam.😃
damik18 pisze:
Mam problemy z ortografia i jakos zyje,nie przejmuje sie tym 🙂
Jak sie mow to nie popelnia sie bledów to moje motto 🙂)
martynkaaa95 pisze:
damik18 pisze:martynkaaa95 pisze:nieudana pisze:damik18 pisze:kaspo pisze:Nie, naprawde nie widzialem nikogo bardziej tolerancyjnego i spoko niz Ty. Pewnie masz wielu przyjaciol, ktorzy Cie kochaja. Nie to co ja, niedobry i cyniczny. I taki niemily. Ide rzygac dalej..O kim to??a jak myslisz?;>Wyjęłaś mi to z ust. 😃Nie wiem 🙂)O mnie?? :\Brawo.
Damian
nieudana pisze:
damik18 pisze:Mam problemy z ortografia i jakos zyje,nie przejmuje sie tym 🙂
A potrafisz mówić z wielkiej litery?;>
martynkaaa95 pisze:
nieudana pisze:martynkaaa95 pisze:nieudana pisze:damik18 pisze:kaspo pisze:Nie, naprawde nie widzialem nikogo bardziej tolerancyjnego i spoko niz Ty. Pewnie masz wielu przyjaciol, ktorzy Cie kochaja. Nie to co ja, niedobry i cyniczny. I taki niemily. Ide rzygac dalej..
O kim to??
a jak myslisz?;>
Wyjęłaś mi to z ust. 😃
Ciesz się, ze nic Ci tam nie włożyłam.😃
Dziękuję. 😃
damik18 pisze:
martynkaaa95 pisze:damik18 pisze:martynkaaa95 pisze:nieudana pisze:damik18 pisze:kaspo pisze:Nie, naprawde nie widzialem nikogo bardziej tolerancyjnego i spoko niz Ty. Pewnie masz wielu przyjaciol, ktorzy Cie kochaja. Nie to co ja, niedobry i cyniczny. I taki niemily. Ide rzygac dalej..O kim to??a jak myslisz?;>Wyjęłaś mi to z ust. 😃Nie wiem 🙂)O mnie?? :\Brawo.
wow,lubie taka ironie 🙂)
Megatrudne slowo IRONIA 🙂)
pannaanna pisze:
nieudana pisze:damik18 pisze:Mam problemy z ortografia i jakos zyje,nie przejmuje sie tym 🙂
A potrafisz mówić z wielkiej litery?;>
kocham Cię *_*
Damian
damik18 pisze:
martynkaaa95 pisze:damik18 pisze:martynkaaa95 pisze:nieudana pisze:damik18 pisze:kaspo pisze:Nie, naprawde nie widzialem nikogo bardziej tolerancyjnego i spoko niz Ty. Pewnie masz wielu przyjaciol, ktorzy Cie kochaja. Nie to co ja, niedobry i cyniczny. I taki niemily. Ide rzygac dalej..O kim to??a jak myslisz?;>Wyjęłaś mi to z ust. 😃Nie wiem 🙂)O mnie?? :\Brawo.
wow,lubie taka ironie 🙂)
Edytowano 2 września 2010 o 19:55.
nieudana pisze:
damik18 pisze:martynkaaa95 pisze:damik18 pisze:martynkaaa95 pisze:nieudana pisze:damik18 pisze:kaspo pisze:Nie, naprawde nie widzialem nikogo bardziej tolerancyjnego i spoko niz Ty. Pewnie masz wielu przyjaciol, ktorzy Cie kochaja. Nie to co ja, niedobry i cyniczny. I taki niemily. Ide rzygac dalej..O kim to??a jak myslisz?;>Wyjęłaś mi to z ust. 😃Nie wiem 🙂)O mnie?? :\Brawo.
wow,lubie taka ironie 🙂)
Ciocia Wiki, czy Wujek Google?;>
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu prezentujemy aż 5 nowości świątecznych, a wśród nich m.in. ponadczasowe przeboje takie jak „Feliz Navidad" i „It's Beginning To Look A Lot Like Christmas”.
Zobacz więcej