Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
kaspo pisze:
Nie, naprawde nie widzialem nikogo bardziej tolerancyjnego i spoko niz Ty. Pewnie masz wielu przyjaciol, ktorzy Cie kochaja. Nie to co ja, niedobry i cyniczny. I taki niemily. Ide rzygac dalej..
Damian
pannaanna pisze:
mruq pisze😛ociagajacy to moze byc aromat ;s
Pociągający tytuł buahahaha xD
Pociągać to może mnie mruq 😃
kaspo pisze:
Nie, naprawde nie widzialem nikogo bardziej tolerancyjnego i spoko niz Ty. Pewnie masz wielu przyjaciol, ktorzy Cie kochaja. Nie to co ja, niedobry i cyniczny. I taki niemily. Ide rzygac dalej..
kaspo pisze:
Damian
bocin pisze:
pannaanna pisze:mruq pisze😛ociagajacy to moze byc aromat ;s
Pociągający tytuł buahahaha xD
Pociągać to może mnie mruq 😃
Pociągający to może być zapach potu po treningu. 🙁
Słabe.. wiem, wiem. 🙁
damik18 pisze:
kaspo pisze:Nie, naprawde nie widzialem nikogo bardziej tolerancyjnego i spoko niz Ty. Pewnie masz wielu przyjaciol, ktorzy Cie kochaja. Nie to co ja, niedobry i cyniczny. I taki niemily. Ide rzygac dalej..
O kim to??
Damian
nieudana pisze:
damik18 pisze:kaspo pisze:Nie, naprawde nie widzialem nikogo bardziej tolerancyjnego i spoko niz Ty. Pewnie masz wielu przyjaciol, ktorzy Cie kochaja. Nie to co ja, niedobry i cyniczny. I taki niemily. Ide rzygac dalej..
O kim to??
a jak myslisz?;>
damik18 pisze:
Ale nie chce mi sie dyskutowac a ty kto jekiego slownictwa uzywa,w koncu jak by kazdy myslal tak samo to by bylo nudno 🙂)
martynkaaa95 pisze:
nieudana pisze:damik18 pisze:kaspo pisze:Nie, naprawde nie widzialem nikogo bardziej tolerancyjnego i spoko niz Ty. Pewnie masz wielu przyjaciol, ktorzy Cie kochaja. Nie to co ja, niedobry i cyniczny. I taki niemily. Ide rzygac dalej..O kim to??a jak myslisz?;>Wyjęłaś mi to z ust. 😃
Damian
martynkaaa95 pisze:
nieudana pisze:damik18 pisze:kaspo pisze:Nie, naprawde nie widzialem nikogo bardziej tolerancyjnego i spoko niz Ty. Pewnie masz wielu przyjaciol, ktorzy Cie kochaja. Nie to co ja, niedobry i cyniczny. I taki niemily. Ide rzygac dalej..
O kim to??
a jak myslisz?;>
Wyjęłaś mi to z ust. 😃
damik18 pisze:
martynkaaa95 pisze:nieudana pisze:damik18 pisze:kaspo pisze:Nie, naprawde nie widzialem nikogo bardziej tolerancyjnego i spoko niz Ty. Pewnie masz wielu przyjaciol, ktorzy Cie kochaja. Nie to co ja, niedobry i cyniczny. I taki niemily. Ide rzygac dalej..O kim to??a jak myslisz?;>Wyjęłaś mi to z ust. 😃
Nie wiem 🙂)
O mnie?? :\
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu prezentujemy aż 5 nowości świątecznych, a wśród nich m.in. ponadczasowe przeboje takie jak „Feliz Navidad" i „It's Beginning To Look A Lot Like Christmas”.
Zobacz więcej