Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
eoppiotrek pisze:
wiktoria1111 pisze:Cieszycie się, że kończą się wakacje?Ja tak. Dlatego założyłam ten wątek. W roku szkolnym możemy popisać o szkole, o ocenach i tych innych bzdetach. No i jeszcze co kto wymyśli
Masz 10 lat
Zobaczysz co będzie jak bedziesz miała 16
Ja tez się troche ciesze bo moge spodkać się ze znajomymi.
Nic nie zdarza się dwa razy,
miłość już mi się nie zdarzy...
Bo ją MAM :)
)
no widzisz, jak to dobrze, że się szkoła zaczyna, tylko pamiętaj pod żadnym pozorem nie uciekaj z polskiego
ja uwielbiam polski i jeszcze z żadnej lekcji nie uciekłam i nie uciekne)
Edytowano 30 sierpnia 2010 o 14:28.
MUZYKA? = ŻYCIE !
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
womeninlove pisze:
eoppiotrek pisze:wiktoria1111 pisze:Cieszycie się, że kończą się wakacje?Ja tak. Dlatego założyłam ten wątek. W roku szkolnym możemy popisać o szkole, o ocenach i tych innych bzdetach. No i jeszcze co kto wymyśli
Masz 10 lat
Zobaczysz co będzie jak bedziesz miała 16
Ja tez się troche ciesze bo moge spodkać się ze znajomymi.
W 100% popieram
astrea pisze:
Jeszcze nie myśląca ...
Ja też chcę wrócic do przedszkola i już niedługo tam wrócę, tylko że z tej drugiej strony hehe
wojtasinskiii.
[b]ZAPRASZAM![/b]
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
wojtasinskiii.
astrea pisze:
Jeszcze nie myśląca ...
Ja też chcę wrócic do przedszkola i już niedługo tam wrócę, tylko że z tej drugiej strony hehe
This is something more.
Temat zamknięty 26 sierpnia 2012 o 19:21.
W katalogu iSing pojawiły się kolejne nowości. Dodaliśmy duet Vito Bambino i Zalii, nowy singiel Roxie i Favsta, hiphopową propozycję Bajorsona i Libera, utwór zespołu MODELKI, klasyk Red Hot Chili Peppers oraz zupełnie nową wersję podkładu do przeboju Andrzeja Dąbrowskiego „Do zakochania jeden krok”.
Zobacz więcej