Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
eoppiotrek pisze:
wiktoria1111 pisze:Cieszycie się, że kończą się wakacje?Ja tak. Dlatego założyłam ten wątek. W roku szkolnym możemy popisać o szkole, o ocenach i tych innych bzdetach. No i jeszcze co kto wymyśli
Masz 10 lat 😉
Zobaczysz co będzie jak bedziesz miała 16 😛
Ja tez się troche ciesze bo moge spodkać się ze znajomymi.
Nic nie zdarza się dwa razy,
miłość już mi się nie zdarzy...
Bo ją MAM :)
no widzisz, jak to dobrze, że się szkoła zaczyna, tylko pamiętaj pod żadnym pozorem nie uciekaj z polskiego 😃
ja uwielbiam polski i jeszcze z żadnej lekcji nie uciekłam i nie uciekne🙂)
Edytowano 30 sierpnia 2010 o 14:28.
MUZYKA? = ŻYCIE !
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
womeninlove pisze:
eoppiotrek pisze:wiktoria1111 pisze:Cieszycie się, że kończą się wakacje?Ja tak. Dlatego założyłam ten wątek. W roku szkolnym możemy popisać o szkole, o ocenach i tych innych bzdetach. No i jeszcze co kto wymyśli
Masz 10 lat 😉
Zobaczysz co będzie jak bedziesz miała 16 😛
Ja tez się troche ciesze bo moge spodkać się ze znajomymi.
W 100% popieram 😃
astrea pisze:
Jeszcze nie myśląca ... 😉
Ja też chcę wrócic do przedszkola i już niedługo tam wrócę, tylko że z tej drugiej strony hehe 😃
wojtasinskiii.
[b]ZAPRASZAM![/b]
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
wojtasinskiii.
astrea pisze:
Jeszcze nie myśląca ... 😉
Ja też chcę wrócic do przedszkola i już niedługo tam wrócę, tylko że z tej drugiej strony hehe 😃
This is something more.
Temat zamknięty 26 sierpnia 2012 o 19:21.