Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Życie nie składa się z samych powodzeń. Właśnie się o tym przekonałam
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
wiktoria1111 pisze:
No nie, bo ja mam laptopka, więc od razu jak wracam ze szkoły do domu, to lecę do niego i serfuję bo internecie
[b]ZAPRASZAM![/b]
wiktoria1111 pisze:
po co?Wszystko umiem. A i tak, do domu wracam około 17:00. W pracy mamy siedzę. Tam się uczę, bo 2 godziny, bezczynnego siedzenia, to nudaaaaaa!W domu się nie uczę. Chyba, że książek na pamięć.Dużo umiem
kacpero9 pisze:
a ja miałem sen że byłem w ningbo czy jakoś tak i były 2 mecze chiny polska i brazylia polska i nie bylem na rozpoczeciu i przyjechalem do stalowej woli o 11:57 i moja kolezanka powiedziala ze bedziemy w jaka to melodia
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Temat zamknięty 26 sierpnia 2012 o 19:21.
Nowe piosenki – Justyna Steczkowska w „GAJA” zachwyca mistycznym brzmieniem. IGO w „Wiatr” przypomina o sile zmian i odwadze. Kuban i Mrozu w „Zanim spadnie deszcz” opowiadają o przemijaniu. A do tego kultowe „99 Luftballons” Neny – hit, który podbił świat! ud83cudfa4u2728
Zobacz więcej