Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
magdastea125 pisze:
Każdy ma prawo głosu i odda go na kogo chce... Jeden odda głos z litości, drugi żeby się podlizac, trzeci żeby wkupić się w łaski, a inni z powodu że wszyscy inni głosują . Są jeszcze tacy którym słoń nadepnął na ucho a są tacy którzy szczerze i przemyślanie oddadzą swój punkcik, jakich mało... Niestety wszelkie apele, prośby nic tu nie dadzą, bo każdy ma to za przeproszeniem w tylku i zrobi co zechce. Faktycznie dużo jest ciekawych głosów ale bądźmy szczerzy... Coraz bardziej liczy się tutaj rywalizacja o głosy, gwiazdki, komentarze, typowy wyścig szczurów i patrzy się na tych którzy mają coś oryginalnego do zaprezentowania. Tak uważam, aczkolwiek coraz mniej tutaj bywam, gdyż zaczyna mnie ten portal nudzić... Adminowie czy jak im tam... Sami tworzą powody do chorej rywalizacji dodając właśnie ranking dnia... Nie pomyśleliscię że może oni mają na celu właśnie to aby zrobić szum i aby była wojna o głosy??
I sing because i'm happy !
www.myspace.com/agustic
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
nieudana pisze:
Odkąd się pojawił ten głupi ranking, coraz więcej osób zaczyna się bawić w krytyków, a guzik się na śpiewaniu znają.. i zapominaja, ze to ma być zabawa.. niestety..🙁
martynkaaa95 pisze:
nieudana pisze:Nie usuną..🙁
Wiem, ale byłoby miło... 😉
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
W tym tygodniu nasz katalog wzbogacił się o aż 6 wyjątkowych utworów, które z pewnością przypadną Wam do gustu. Odkryjcie akustyczną interpretację Dody w „Dom nad wodą z czerwonym dywanem z trawy” oraz niezwykły duet sanah i Krzysztofa Zalewskiego w „Eviv
Zobacz więcej