Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
agak pisze:
tu chyba nawet nie chodzi o to, że wylaniane jest nagranie które sie podoba, tylko chodzi o to, żeby wylonic kogos kogo sie lubi....na zasadzie "niech ma, niech sie cieszy" mimo, że nagrań innych- lepszych od tego jest od cholewki na iSing...no ale tak jest wszedzie, kto zna tę osobę to ją popiera, bo ją lubi. Ja tam nie wchodze w zadne relacje i dobrze mi jest z tym🙂
polecam kazdemu...robcie swoje a tymi rankingami sie nie przejmujcie, ja nawet rzadko kiedy wejde i odslucham tego nagrania;]
I sing because i'm happy !
www.myspace.com/agustic
I sing because i'm happy !
www.myspace.com/agustic
agak pisze:
no też wlasnie, nie ma sie co przejmować, zresztą co ma za wartość takie nagranie dnia :] i tak kto miał Cię posluchac to juz posluchał
pozdrówki "udana"🙂
martynkaaa95 pisze:
Moim zdaniem to nagranie dnia jest tylko dla wielkiej radochy.😃
vvazka pisze:
A już w ogóle porażką jest jak loguję się na ising.pl i mam 3 wiadomości np.
hej, ładnie śpiewasz zapraszam do mnie, zagłosuj na mnie na piosnkę dnia, na pewno się odwdzięczę
🙂) i wtedy normalnie płakać mi się chcę
😊
agak pisze:
tylko troche psują myślenie osobom nie potrafiącym śpiewać, bo myślą że są super🙂
ale to nie mój problem😉
nieudana pisze:
martynkaaa95 pisze:Moim zdaniem to nagranie dnia jest tylko dla wielkiej radochy.😃
raczej do tworzenia durnych sporów...🙁
niepotrzebnych zresztą,..
nieudana pisze:
vvazka pisze:A już w ogóle porażką jest jak loguję się na ising.pl i mam 3 wiadomości np.
hej, ładnie śpiewasz zapraszam do mnie, zagłosuj na mnie na piosnkę dnia, na pewno się odwdzięczę
🙂) i wtedy normalnie płakać mi się chcę
😊
od tego mam czarną listę..😉
i już niejedna osoba się tam przez to znalazła...🙂
![]()
Wiara w samego siebie jest największą religią.
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
Pora rozgrzać głos – do katalogu iSing trafiają cztery nowe piosenki, które zabiorą Was w muzyczną podróż przez różne style i dekady. Od tanecznego, współczesnego synth-popu w wykonaniu Sombr, przez energetyczny funk-rock Red Hot Chili Peppers, aż po ponadczasowy romantyzm Wet Wet Wet i kultowy rock and roll Elvisa Presleya.
Zobacz więcej