keram381 mężczyzna, 52
Chorzów
Nagrań: 350, Postów: 5
24 lipca 2010 o 15:36
Zgłoś do moderacji
Kochani! Pamiętajmy o tym, że to co nam się podoba niekoniecznie musi podobać się innym...Czasami jest tak,że piosenka długo musi "poleżeć" by zdobyła uznanie.Dyskusja nie ma sensu...nagrywajcie,głosujcie i cieszcie się życiem!Pozdrawiam!
nieudana mężczyzna, 33
Skąd mam wiedzieć?
Nagrań: 63, Postów: 3351
24 lipca 2010 o 15:38
Zgłoś do moderacji
agak pisze:
tu chyba nawet nie chodzi o to, że wylaniane jest nagranie które sie podoba, tylko chodzi o to, żeby wylonic kogos kogo sie lubi....na zasadzie "niech ma, niech sie cieszy" mimo, że nagrań innych- lepszych od tego jest od cholewki na iSing...no ale tak jest wszedzie, kto zna tę osobę to ją popiera, bo ją lubi. Ja tam nie wchodze w zadne relacje i dobrze mi jest z tym 🙂
polecam kazdemu...robcie swoje a tymi rankingami sie nie przejmujcie, ja nawet rzadko kiedy wejde i odslucham tego nagrania;]
ja odsłuchuje nagrań dnia i niestety rzadko mi się podobają, choć w rankingu zawsze są o wiele lepsze na dalszych miejscach..
🙁
to trochę przykre ale nic nie poradzimy...
agak kobieta, 39
Wrocław
Nagrań: 98, Postów: 150
24 lipca 2010 o 15:39
Zgłoś do moderacji
no też wlasnie, nie ma sie co przejmować, zresztą co ma za wartość takie nagranie dnia :] i tak kto miał Cię posluchac to juz posluchał
pozdrówki "udana"
🙂
I sing because i'm happy !
www.myspace.com/agustic
agak kobieta, 39
Wrocław
Nagrań: 98, Postów: 150
24 lipca 2010 o 15:42
Zgłoś do moderacji
tylko troche psują myślenie osobom nie potrafiącym śpiewać, bo myślą że są super
🙂
ale to nie mój problem
😉
I sing because i'm happy !
www.myspace.com/agustic
nieudana mężczyzna, 33
Skąd mam wiedzieć?
24 lipca 2010 o 15:42
Zgłoś do moderacji
agak pisze:
no też wlasnie, nie ma sie co przejmować, zresztą co ma za wartość takie nagranie dnia :] i tak kto miał Cię posluchac to juz posluchał
pozdrówki "udana" 🙂
Ależ ja się tym nie przejmuję..
🙂 Bo do swoich ulubionych nagrań zawsze wracam, ale miło byłoby gdyby wyróżnienie dostawały nagrania tych mniej znanych osób a nie tylko tych, które królują na ising i nagranie dnia mają co trzeci dzień..
🙁🙂
pozdrawiam..
😉
nieudana mężczyzna, 33
Skąd mam wiedzieć?
24 lipca 2010 o 15:43
Zgłoś do moderacji
martynkaaa95 pisze:
Moim zdaniem to nagranie dnia jest tylko dla wielkiej radochy. 😃
raczej do tworzenia durnych sporów...
🙁
niepotrzebnych zresztą,..
nieudana mężczyzna, 33
Skąd mam wiedzieć?
24 lipca 2010 o 15:43
Zgłoś do moderacji
vvazka pisze:
A już w ogóle porażką jest jak loguję się na ising.pl i mam 3 wiadomości np.
hej, ładnie śpiewasz zapraszam do mnie, zagłosuj na mnie na piosnkę dnia, na pewno się odwdzięczę
🙂) i wtedy normalnie płakać mi się chcę 😊
od tego mam czarną listę..
😉
i już niejedna osoba się tam przez to znalazła...
🙂
Konto usunięte
24 lipca 2010 o 15:44
Zgłoś do moderacji
Każdy ma prawo głosu i odda go na kogo chce... Jeden odda głos z litości, drugi żeby się podlizac, trzeci żeby wkupić się w łaski, a inni z powodu że wszyscy inni głosują . Są jeszcze tacy którym słoń nadepnął na ucho a są tacy którzy szczerze i przemyślanie oddadzą swój punkcik, jakich mało... Niestety wszelkie apele, prośby nic tu nie dadzą, bo każdy ma to za przeproszeniem w tylku i zrobi co zechce. Faktycznie dużo jest ciekawych głosów ale bądźmy szczerzy... Coraz bardziej liczy się tutaj rywalizacja o głosy, gwiazdki, komentarze, typowy wyścig szczurów i patrzy się na tych którzy mają coś oryginalnego do zaprezentowania. Tak uważam, aczkolwiek coraz mniej tutaj bywam, gdyż zaczyna mnie ten portal nudzić... Adminowie czy jak im tam... Sami tworzą powody do chorej rywalizacji dodając właśnie ranking dnia... Nie pomyśleliscię że może oni mają na celu właśnie to aby zrobić szum i aby była wojna o głosy??
ropson mężczyzna
Nagrań: 9, Postów: 307
24 lipca 2010 o 15:46
Zgłoś do moderacji
Nic nie chce mówić, ale w rankingu dnia zazwyczaj są te same osoby co zawsze
🙂
maja na koncie po kilka takich wyróżnień, ale tak naprawdę nie powalają głosem
🙂
Niestety kółka wzajemnej adoracji są zbyt wielkie
🙂)
Wiara w samego siebie jest największą religią.