kaspo mężczyzna, 40
Kraków
Nagrań: 52, Postów: 6173
19 lipca 2010 o 13:52
Zgłoś do moderacji
mateusz333 pisze:
po polsku beznadzieja
Polski hiphop lepszy, nie?
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
19 lipca 2010 o 13:59
Zgłoś do moderacji
ja jak wpisałam w google i odrazu pierwsze co włączyłam to znalazłam.
😃
coś kiepsko szukasz ..
😜
"..żyj z całych sił..
i uśmiechaj się do ludzi.."
^^
michal8111998 mężczyzna, 26
Strzelce Opolskie
Nagrań: 0, Postów: 11
19 lipca 2010 o 14:42
Zgłoś do moderacji
Tajemny akord kiedyś brzmiał Pan cieszył się gdy Dawid grał Ale muzyki dziś tak nikt nie czuje Kwarta i kwinta tak to szło Raz wyżej w dur, raz niżej w mol Nieszczęsny król ułożył Alleluja Alleluja, Alleluja, Alleluja, Alleluja Na wiarę nic nie chciałeś brać Lecz sprawił to księżyca blask Że piękność jej na zawsze Cię pobiła Kuchenne krzesło tronem twym Ostrzygła cię, już nie masz sił I a gardła Ci wydarła Alleluja Alleluja, Alleluja, Alleluja, Alleluja Dlaczego mi zarzucasz wciąż Że nadaremno wzywam Go Ja przecież nawet nie znam Go z imienia Jest w każdym słowie światła błysk Nieważne czy usłyszy dziś Najświętsze, czy pęknięte Alleluja Alleluja, Alleluja, Alleluja, Alleluja Tak się starałem ale cóż Dotykam tylko zamiast czuć Lecz mówię prawdę nie chcę was oszukać I chociaż wszystko poszło źle Przed panem pieśni stawie się śpiewając tylko Alleluja Alleluja, Alleluja, Alleluja, Alleluja
MIKO
kacpero9 mężczyzna, 24
Stalowa Wola
Nagrań: 0, Postów: 1420
26 września 2010 o 12:40
Zgłoś do moderacji
tak brzmią 2 zwrotki sprawdzałem na google tłumacz
[b]ZAPRASZAM![/b]
kacpero9 mężczyzna, 24
Stalowa Wola
Nagrań: 0, Postów: 1420
26 września 2010 o 12:40
Zgłoś do moderacji
I słyszałam nie było tajemnicą, że akord Dawid grał i Spodobało się Panu, ale jeszcze jej nie troszczą się do muzyki czy to idzie w ten czwarty piąty głównych spadek głównych windy zaskoczony król komponowania Alleluja Alleluja Alleluja Alleluja Alleluja ci wiary była silna Lecz potrzebowałeś dowodu, dusza jej w kąpieliskach na dachu jej piękno w świetle księżyca obalił się ona przywiązała Cię do krzesła kuchnia zerwała się tron Ścięła włosy i usta od jej podziale halelujah Alleluja Alleluja Alleluja Alleluja
[b]ZAPRASZAM![/b]
izabernat kobieta, 29
Lubań
Nagrań: 2, Postów: 1