glebaa94 pisze:
I co, może czeka pani na przeprosiny.? Hahaha. Bardzo zabawne.
idella pisze:
glebaa94 pisze:I co, może czeka pani na przeprosiny.? Hahaha. Bardzo zabawne.
Na przeprosiny? Rzeczywiście zabawne,ale od tak rozwydrzonej dziewczyneczki nie chce. Idź może jakiś chłopaczek cię rozluźni to co najbardziej uwielbiacie
Muzyka moją ucieczką, szczęścia tabletką! <3
gusia1996 pisze:
idella pisze:glebaa94 pisze:Nie. Okaże trochę więcej rozumu niż pani i się przymknę.Dowidzenia. Miłego dnia życzę.Dziękuję i wzajemnie. Łatwo rzucić się do osoby o 50 lat starszej co?napewno nie masz tyle lat.sory , ale ja wiem swoje.aha wracając do X czy Y Rihanna idella czy glebaa94 ;>
glebaa94 pisze:
idella pisze:glebaa94 pisze:I co, może czeka pani na przeprosiny.? Hahaha. Bardzo zabawne.Na przeprosiny? Rzeczywiście zabawne,ale od tak rozwydrzonej dziewczyneczki nie chce. Idź może jakiś chłopaczek cię rozluźni to co najbardziej uwielbiacieHahaha.! Nie no żal mi ciebie kobieto.! Rozwydrzonej dziewczynki.?! Hahaha.!A jak nic nie wiesz o moim życiu jak i mnie to siedz cicho.
glebaa94 pisze:
Taaa na pewno trzynastolatka.!I mnie szmato nie wyzywaj Bo mnie wcale nie znasz za duzo sobie pozwalasz i nie masz prawa mnie wyzywac.!
glebaa94 pisze:
Dziwka to też kobieta ale z dupy ma skarbonkę.!I jak nie wiesz co te słowa oznacza to je nie używaj, bo na pewno nie jestem dziwką ani suką.!A ty właśnie pokazujesz swój poziom inteligencji.!
glebaa94 pisze:
To ty zaczełas mnie wyzywać, a ja sobie na takie coś nie pozwolę i ja skończe, bo to wkońcu ja.
glebaa94 pisze:
Oj, jaka wielka pomyłka, chłopak nawet mnie nie rzucił. I jak nie wiesz to nie gadaj bzdur. To ty zaczełaś mnie wyzywać a ja nie pozwole sobie na to
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.
Zobacz więcej