"Muzyka to pierwszy język , którego się nauczyłam" - Tori Armos
Muzyka moją ucieczką, szczęścia tabletką! <3
idella pisze:
glebaa94 pisze:NicRihanna czy Gaga
Nie ma odpwoiedzi nic dziecko. Bynajmniej nie proponowałam
glebaa94 pisze:
idella pisze:glebaa94 pisze:NicRihanna czy GagaNie ma odpwoiedzi nic dziecko. Bynajmniej nie proponowałamNie mów na mnie dziecko. Bo ja już swoje lata mam. I sobie wypraszam
glebaa94 pisze:
No i dobrze. A ja nie pozwole, aby ktoś mnie wyzywał od gówniar. Może i teraz jestem bezczelna, ale pani sobie za dużo pozwala, a ja nie pozwolę się wyzywać. Jakim prawem wgl pani mnie wyzywa jak mnie nie zna.??! Może i mam 16 lat, ale i co z tego.? I NIE traktuje się jak dorosłom osobę, zeby odrazu było jesne, ale nie życze sobie, żeby KTOŚ mówił czy pisał na mnie dziecko, a tym bardziej mnie wyzywał. Bo ja też mogę panią nawyzywać, ale wtedy to już będzie ostrzej.!
glebaa94 pisze:
Żadnych tipsów nie używam. I napisałam to co chciałam.!
glebaa94 pisze:
Nie. Okaże trochę więcej rozumu niż pani i się przymknę.Dowidzenia. Miłego dnia życzę.
idella pisze:
glebaa94 pisze:Nie. Okaże trochę więcej rozumu niż pani i się przymknę.Dowidzenia. Miłego dnia życzę.
Dziękuję i wzajemnie. Łatwo rzucić się do osoby o 50 lat starszej co?
"Muzyka to pierwszy język , którego się nauczyłam" - Tori Armos
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z Do katalogu iSing trafia nowa porcja muzyki do zaśpiewania! Wśród nowości: folkowa pastorałka Rokiczanki, refleksyjna propozycja Kaśki Sochackiej, popowy utwór Oskara Cymsa, pogodny singiel Ani Karwan i mocny kawałek Lady Pank. Każda z tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.tych piosenek to inna emocja i historia – zaśpiewaj je po swojemu.
Zobacz więcej