6 czerwca 2020 o 19:56
Zgłoś do moderacji
U mnie niestety zaproponowane rozwiązania nie działają. Za każdym razem pojawia się informacja o konieczności aktualizacji wtyczki a przy próbie aktualizacji program się zawiesza. Całkowite rozczarowanie.
Kaja
7 czerwca 2020 o 12:16
Zgłoś do moderacji
[cytat=superja2010]U mnie niestety zaproponowane rozwiązania nie działają. Za każdym razem pojawia się informacja o konieczności aktualizacji wtyczki a przy próbie aktualizacji program się zawiesza. Całkowite rozczarowanie.[/cytat]
Kaja, tak jak pisałam, możesz nagrywać na aplikacji mobilnej, tam no, od czasu do czasu cię wywali z nagrywania ale żadnych styczeń czy innych nie potrzeba
Zapraszam do mnie :)
gusia89 kobieta

Nagrań: 18, Postów: 1
9 lipca 2020 o 11:46
Zgłoś do moderacji
Czytałam, że inni też mają problemy z synchronizacją dźwięku po nagraniu... niezależnie od przeglądarki, wykupiłam ising plus a i tak nie mogę niczego nagrywać bo brak synchronizacji głosu totalnie zabiera radość nagrywania, oczywiście problem pojawia się dopiero po nagraniu utworu, który jest śpiewany idealnie w linii melodycznej.
Pozdrawiam
norbii56 mężczyzna, 39

Nagrań: 546, Postów: 566
15 sierpnia 2020 o 23:32
Zgłoś do moderacji
Czy można poprawić nagranie wcześniej zaśpiewanej piosenki, mówię tutaj o piosence "Oczarowanie" Zbigniewa Wodeckiego, ponieważ przy nagraniu obcinało końcówki tekstu śpiewanego. Nie wiem czym to było spowodowane, bo było to dosyć dawno, może technika była jeszcze trochę słaba ale chciałbym ja powtórzyć oczywiście bez dodatkowych kosztów. Jeśli jest to możliwe, to proszę o wiadomość.
zarek1988 mężczyzna, 37

Nagrań: 48, Postów: 2
2 grudnia 2020 o 20:36
Zgłoś do moderacji
Witam, posiadam Macbooka Pro z 2019r. Oczywiście używam przeglądarki Safari. Tutaj tez nie działa nagrywanie. Wyskakuje monit o braku wtyczki Adobe. Jak wiadomo Flash Playera już nie ma. Co robić?? Raz mignęła mi informacja, że macie alternatywny sposób na nagrywanie ale już nigdzie nie mogę tego znaleźć i włączyć.
19 listopada 2021 o 09:13
Zgłoś do moderacji
Nie działa funkcja Nagrywania z podkładem w sekcji \"Moja piosenka\". Po kliknięciu przycisku \"Nagrywaj\", nic się nie dzieje. Strona jakby chciała przeskoczyć ale nie przeskakuje. Tak się dzieje na różnych przeglądarkach.
16 maja 2024 o 20:04
Zgłoś do moderacji
Witaj @iSing, mam mały problem z nagrywaniem duetów. Każdy duet kiedy utworzę staje się uszkodzony, ładuje się w nieskończoność. Jak się chcę dograć do mojego zepsutego duetu wyświetla się taki komunikat: Problem z wczytaniem podkładu.\r\nNie udało się wczytać podkładu muzycznego. Odczekaj chwilę i spróbuj ponownie.\r\nProszę o wasze szybkie rozwiązanie mojego problemu. Chyba że to problem mojego urządzenia.\r\nMoje uszkodzone 2 duety:\r\nhttps://ising.pl/duet/f7lqq1qi6ho\r\nhttps://ising.pl/duet/f7lr75e9mho
9 grudnia 2024 o 17:45
Zgłoś do moderacji
Nagrywając utwór, następuję zatrzymanie dziwny dźwięk i po 3 sekundach wraca transfer, ale nagranie spi******, nagrywam ponownie i w innym miejscu ale taka sama sytuacja, powtarza się za każdym razem, trochę denerwujące przyznacie
9 grudnia 2024 o 17:50
Zgłoś do moderacji
[cytat=kotixcovers]Słuchajcie, można nagrywać na aplikacji mobilnej, tam żadnej wtyczki nie potrzeba
21 marca o 00:22
Zgłoś do moderacji
Co któreś moje nagranie zawiesza się w losowym momencie. Wygląda to tak, że sam proces nagrywania przebiega prawidłowo. W podglądzie po nagraniu wszystko działa jak należy. Można odtworzyć całą piosenkę z wokalem. Dopiero po zakończeniu edycji / po opublikowaniu materiału, nagranie ma defekt. Defekt występuje w losowym miejscu, ale ewidentnie powstaje w wyniku końcowego przetwarzania przed publikacją.\r\n\r\nPrzykłady:\r\n1. Jedną z piosenek da się odtworzyć tylko do 3-ciej sekundy. Aby odtworzyć resztę materiału trzeba odświeżyć stronę i szybko wybrać dowolny moment po 3-ciej sekundzie.\r\n2. Jedną z piosenek da się odtworzyć tylko do 1:14.\r\n3. Niektóre piosenki da się odtworzyć od początku do końca.\r\n\r\nWystępuje co najwyżej jeden defekt per nagranie. Można go przeskoczyć, ale jeśli się go napotka nie można już odtworzyć nagrania bez odświeżenia strony.