pawel mężczyzna, 34
Szczecin
Nagrań: 0, Postów: 222
10 czerwca 2018 o 10:59
Zgłoś do moderacji
Miło mi poinformować, że nagrywanie powinno już wrócić do normy bez wykonywania czynności z instrukcji
🙂
I like to learn, but I hate to be taught
- Winston Churchill
pawel mężczyzna, 34
Szczecin
Nagrań: 0, Postów: 222
10 czerwca 2018 o 18:55
Zgłoś do moderacji
Domyślam się, że mogło Pani chodzić o opcję „Moja piosenka”, która już również powinna działać prawidłowo
🙂
I like to learn, but I hate to be taught
- Winston Churchill
bazyli mężczyzna, 68
Dolny Śląsk
Nagrań: 7556, Postów: 194
10 czerwca 2018 o 20:24
Zgłoś do moderacji
U mnie tez w dalszym ciągu nic nie działa...żadna opcja. Zróbcie coś...
pluskotka kobieta, 36
Okolice Krosna
Nagrań: 242, Postów: 42
10 czerwca 2018 o 20:47
Zgłoś do moderacji
spróbujcie na innej przeglądarce niż Mozilla
"Każdego ranka dostajemy szanse na nowe życie. Pomimo chmur - walcz, bo życie nie kończy się na kłopotach, a słońce świeci ponad nimi..."
bazyli mężczyzna, 68
Dolny Śląsk
Nagrań: 7556, Postów: 194
10 czerwca 2018 o 22:02
Zgłoś do moderacji
Zmieniłem na Internet Explorer...i działa. Dziękuję za sugestię.
🙂
igrazka kobieta
Grudziądz
Nagrań: 1156, Postów: 14
17 czerwca 2018 o 14:57
Zgłoś do moderacji
Witam ponownie. Drodzy administratorzy.
Tak jak pisałam kilka dni temu z powodu technicznych zmian wprowadzonych na portalu przestała mi działać przeglądarka Firefox, zainstalowałam więc przeglądarkę Chrome, która w rzeczywistym użyciu nie działa dobrze w zderzeniu z isingiem bo trudno o właściwą synchronizację i wszystko się rozjeżdża. Spróbowałam z Operą i tu też beznadziejnie. W tej sytuacji skorzystałam z EDGE i tu wszystko idealnie prócz tego, że tak jak i na Chrome nie można zapisać nagrania. Zapisywanie zatrzymuje się na 50% i koniec....można sobie pójść na spacer, wrócić a zapisywanie nagrania nadal jest na etapie 50% zapisu.
Zróbcie proszę COŚ z tym bo problem jest u Was.
rob76 mężczyzna, 48
Edenderry / Łabowa
Nagrań: 142, Postów: 77
19 czerwca 2018 o 20:47
Zgłoś do moderacji
Witaj, śledzę ten wątek na forum I Twoje problemy z nagrywaniem, piszesz, ze wina napewno jest po stronie Ising, byc moze, ale zauwaz ze dziesiątki osób codziennie nagrywa piosenki bez zadnych problemow, wiec moze zapytaj ich jakiej przegladarki internetowej uzywaja, ja uzywam chrome I nigdy zadnych problemow nie mialem co wcale nie znaczy ze u Viebie bedzie dzialac bez problemu, moze warto by bylo przeinstalowac system I wtedy sprawdzic czy dziala.
Pozdrawiam Cie serdecznie.
programowanie perkusji midi, pomoc w Cubase.
rob76 mężczyzna, 48
Edenderry / Łabowa
Nagrań: 142, Postów: 77
20 czerwca 2018 o 19:45
Zgłoś do moderacji
Tak wiem, ze nie jest Pani jedyna z problemami, jednak warto pozyczyc np inny laptop, zalogowac sie na innym komputerze I wtedy zobaczyc czy problem nadal wystep. Jesli chodzi o przeinstaliwanie systemu to nic innego jak zainatalowanie systemu windows od nowa. Napewno jesli Pani zapyta w sklepie komputerowym to napewno pomoga.
Pozdrawiam.
programowanie perkusji midi, pomoc w Cubase.
igrazka kobieta
Grudziądz
Nagrań: 1156, Postów: 14
5 lipca 2018 o 22:45
Zgłoś do moderacji
Hej, mam również problem z nagraniem. Mam słuchawki z mikrofonem, czyli USB. Słyszę muzykę i mogę śpiewać. Po kliknięciu nagraj, włącza się kamera i pokazuje się mój mikrofon ale w teście mikrofonu nie słyszę ani dźwięku muzyki ani swojego głosu. Gdy mimo wszystko klikam nagraj otwiera się strona, słyszę znakomicie muzykę ale mikrofon kompletna cisza. Czy ktoś może mi pomóc? Czy pomoc techniczna coś z tym zrobi? Zgłosiłam już tam problem i nic...