Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
siedzę i zastanawiam się co robi pozostałe 6 cudów świata.
fisztaszek pisze:
Wolny kraj😛
Śpiewać każdy może!
wisienka29 pisze:
Myślę, że Ising to portal dla ludzi, którzy kochają śpiewać. Nieważne czy masz 5 czy 99 lat, rób to co lubisz i nie przejmuj się opinią innych. Każdy z nas jest na swój sposób najlepszy i najwspanialszy więc kolego do dzieła i nagrywaj. Dobrze mówisz "śpiewać każdy może" a kto nie chce niech nie słucha;P powodzenia
wisienka29 pisze:
Myślę, że Ising to portal dla ludzi, którzy kochają śpiewać. Nieważne czy masz 5 czy 99 lat, rób to co lubisz i nie przejmuj się opinią innych. Każdy z nas jest na swój sposób najlepszy i najwspanialszy więc kolego do dzieła i nagrywaj. Dobrze mówisz "śpiewać każdy może" a kto nie chce niech nie słucha;P powodzenia
🙂
ps. jak na swój wiek to co ty za gazety czytasz "Angora" ;o
wisienka29 pisze:
hemlock
Temat zamknięty 26 sierpnia 2012 o 16:00.
W tym tygodniu do katalogu iSing dołączyło 5 utworów pełnych emocji i różnorodnych brzmień! Poruszająca interpretacja poezji, viralowy hit TikToka, folk w nowoczesnym wydaniu, ballada o rozstaniu i kultowy przebój, który niezmiennie porywa do tańca. 🎤🎶
Zobacz więcej