Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
filipzkonopi pisze:
Projekt przechodził różne metamorfozy poniewasz głosy miały bardzo odmienną jakość. Wiec robiłem tak aby brzmiało to w miarę przyzwoicie. Możliwe ze jedną osobę jest mniej lub więcej słychac. Ale wszyscy wiemy że nie to jest ważne w tym projekcie. Każdy kto wysłał do mnie nagranie mimo słabszej jakosci jest w tym projekcie, i traktuje to jako chęć duchowej pomocy innej osobie. Te osoby które nie przysłały ( wstrzymam sie chyba od komentarza) !!!Wogóle to całosc nabrała lepszej oprawy z tym video klipem. Dzieki wielki dla Bratazbyszka, napisałem do niego z prosbą i nie minęło półtora dnia i mialem solówkę u siebie. To się nazywa męska postawa kobitki, żartuje😛Dzieki za możliwosc wzięcia udziału w tym jak najbardziej ważnym projekcie🙂Pozdrawiam🙂
Edytowano 16 lipca 2010 o 08:41.
"nie czyń drugiemu, co Tobie niemiłe"
ajrin pisze:
Tylu wzruszeń moje serce doznało ..............dzisiaj !Nie potrafię wyrazić tego co teraz czuje !!!Łzy szczęścia ..............popłynęły .....Boże .mój kochany! ,ile radosci w tym cierpieniu .........Danusiu ,Tomku ,Madziu,Sandro Zbyszku, Wojtku 🙂Dziękuje Wam ,bez Was ten projekt by nie powstał .Dziękuję wszystkim wykonawcą tej przepięknej piosenki .Wasze głosy na zawsze w naszych sercach TERAZ JESTEM JUZ PEWNA I NIKT TEGO NIE ZMIENI ZE NIE JESTESMY SAME !!!!Mamy tylu przyjaciół na ising ze .............pokonamy wszystko ,dzięki waszemu wsparciu i Bogu ,któremu zaufalismy bezgranicznie ...............ja ,moja córkaZanetka i cała nasza rodzina Najpiękniejszy prezent od Was kochani ,dla nas..............NIESAMOWITE WYKONANIE ..GRATULUJE I DZIĘKUJĘ Irenka z córka Zanetką
Edytowano 16 lipca 2010 o 09:31.
miusicant pisze:
Jestem dumny z Naszego wspólnego czynu!!!Załóżmy jakiś wspólny klub.Wokalna Grupa Wsparcia Duchowego
sza
miusicant pisze:
Jestem dumny z Naszego wspólnego czynu!!!Załóżmy jakiś wspólny klub.Wokalna Grupa Wsparcia Duchowego
grzeszek pisze:
miusicant, nawet niezle zabrzmielismy w duecie 🙂
gabina22 pisze:
I ja również chciałam serdecznie podziękować za możliwość uczestniczenia w tak wzniosłym projekcie.Wszyscy wykonaliśmy kawał dobrej roboty,Jestem dumna z tego, że jestem isingowiczem i zachwycona ilością wspaniałych ludzi.I choć wiem, że prezent dla Ireny nie zmieni sytuacji, to z pewnością pomoże uporać się jej z bólem jaki gości w jej sercu.Irenko- możesz na nas liczyć.A tobie Danusiu chciałam okazać wielki szacunek, za serce,bo trzeba je mieć ogromne żeby podjąć taką inicjatywę.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu nasz katalog wzbogacił się o aż 6 wyjątkowych utworów, które z pewnością przypadną Wam do gustu. Odkryjcie akustyczną interpretację Dody w „Dom nad wodą z czerwonym dywanem z trawy” oraz niezwykły duet sanah i Krzysztofa Zalewskiego w „Eviv
Zobacz więcej