Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
dOnPeDro ____________ czasem też wyje
mcblondi pisze:
dziękuję Danusiu, że dane mi było wziąć udział w tak pięknym przedsięwzięciu! 😘dziękuję Wszystkim za włożone serca! to niesamowite, kiedy tylu ludzi jednoczy się w tak szczytnym celu! 🙂Irenko, moja Kochana! jestem z Tobą myślami i serduszkiem cały czas! ❤
"nie czyń drugiemu, co Tobie niemiłe"
wojtasinskiii.
astrea pisze:
Ja również dziękuję wszystkim,to piękne,że każdy mógł oddać część siebie i wyszło z tego coś niesamowitego!
Edytowano 15 lipca 2010 o 20:38.
"nie czyń drugiemu, co Tobie niemiłe"
Edytowano 23 lipca 2010 o 11:54.
Edytowano 21 lipca 2010 o 22:50.
ajrin pisze:
Tylu wzruszeń moje serce doznało ..............dzisiaj !Nie potrafię wyrazić tego co teraz czuje !!!Łzy szczęścia ..............popłynęły .....Boże .mój kochany! ,ile radosci w tym cierpieniu .........Danusiu ,Tomku ,Madziu,Sandro Zbyszku, Wojtku 🙂Dziękuje Wam ,bez Was ten projekt by nie powstał .Dziękuję wszystkim wykonawcą tej przepięknej piosenki .Wasze głosy na zawsze w naszych sercach TERAZ JESTEM JUZ PEWNA I NIKT TEGO NIE ZMIENI ZE NIE JESTESMY SAME !!!!Mamy tylu przyjaciół na ising ze .............pokonamy wszystko ,dzięki waszemu wsparciu i Bogu ,któremu zaufalismy bezgranicznie ...............ja ,moja córkaZanetka i cała nasza rodzina Najpiękniejszy prezent od Was kochani ,dla nas..............NIESAMOWITE WYKONANIE ..GRATULUJE I DZIĘKUJĘ Irenka z córka Zanetką
wojtasinskiii.
ajrin pisze:
Tylu wzruszeń moje serce doznało ..............dzisiaj !
Nie potrafię wyrazić tego co teraz czuje !!!
Łzy szczęścia ..............popłynęły .....Boże .mój kochany! ,ile radosci w tym cierpieniu .........
Danusiu ,Tomku ,Madziu,Sandro Zbyszku, Wojtku 🙂
Dziękuje Wam ,bez Was ten projekt by nie powstał
.Dziękuję wszystkim wykonawcą tej przepięknej piosenki .
Wasze głosy na zawsze w naszych sercach TERAZ JESTEM JUZ PEWNA I NIKT TEGO NIE ZMIENI ZE NIE JESTESMY SAME !!!!
Mamy tylu przyjaciół na ising ze .............pokonamy wszystko ,dzięki waszemu wsparciu i Bogu ,któremu zaufalismy bezgranicznie ...............ja ,moja córkaZanetka i cała nasza rodzina
Najpiękniejszy prezent od Was kochani ,dla nas..............NIESAMOWITE WYKONANIE ..GRATULUJE I DZIĘKUJĘ
Irenka z córka Zanetką
...::shantii::...
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu nasz katalog wzbogacił się o aż 6 wyjątkowych utworów, które z pewnością przypadną Wam do gustu. Odkryjcie akustyczną interpretację Dody w „Dom nad wodą z czerwonym dywanem z trawy” oraz niezwykły duet sanah i Krzysztofa Zalewskiego w „Eviv
Zobacz więcej