Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
wojtasinskiii pisze:
chcesz wiedziec czym sie zajmuje?
prosze bardzo
zrobilismy klip reklamujacy zlot
wkrotce bedzie klip reklamujacy lokal
staram sie zalawic sponsora na koszulki zeby wszyscy mieli zeby nikt nie plakal ze za drogo..
pisze scenariusz imprezy "powitalnej"
staram sie caly ten koncert isingowy zlozyc w calosc..zeby nie bylo problemu..
.
.
.
i jest innych pare jeszcze rzeczy...
wiem nie daje z siebie wszystkiego.. sorry musisz mi wybaczyc, ale tak jak inni pracuje i nie mam na wszystko czasu!
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
wisienka29 pisze:
sami zadecydujcie czy zlot w takiej atmosferze będzie miał sens?? jeśli nie dojdziemy do porozumienia i jako jedna ekipa nie pojedziemy na ten zlot to ja rezygnuję
wojtasinskiii.
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Edytowano 24 czerwca 2010 o 16:57.
"Oto jedno z tych najprostszych zdumień.."
whisper pisze:
a teraz to już robicie z igły widły i tragednie jedna wielka... -.-'
dobra, nie wazne, juz sie wypowiadam bo widze ze to sensu nie ma... tlumaczyc to nie rozumieja...
moge sie nawet nie zjawiac na zlocie jak wam tak na tym zalezy i wszyscy beda happy ;]
bawcie sie i robta co chceta... z jednego prostego pytania taka szopke robic... przedszkole...
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
anilorak2 pisze:
łaaaaa! Kejt nie rób mi tego bo bez Ciebie nie jadę😜
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
whisper pisze:
anilorak2 pisze:łaaaaa! Kejt nie rób mi tego bo bez Ciebie nie jadę😜
weź chociaż Ty się ogarnij i mnie nie denerwuj nawet xD jedziesz i już! 😜
Ktoś musi Ev pilnować 😃
Edytowano 24 czerwca 2010 o 17:02.
whisper pisze:
moge sie nawet nie zjawiac na zlocie jak wam tak na tym zalezy i wszyscy beda happy ;]
"you are a very bad fish, a very, very, bad, bad fish, fisha"
fisher pisze:
whisper pisze:moge sie nawet nie zjawiac na zlocie jak wam tak na tym zalezy i wszyscy beda happy ;]
Z taki tekst to mi 6-pak Heinekena kupujesz 😜
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
"you are a very bad fish, a very, very, bad, bad fish, fisha"
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu prezentujemy aż 5 nowości świątecznych, a wśród nich m.in. ponadczasowe przeboje takie jak „Feliz Navidad" i „It's Beginning To Look A Lot Like Christmas”.
Zobacz więcej