Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
martinkr pisze:
Bardzo proszę przestancie... 🙁
Najważniejsze jest to że się zobaczymy, że będziemy się świetnie bawic...
Wisienko, nie chcę żeby mój nick był jako organizator. Jeżeli ktoś ma mi zarzucac, że za mało zrobiłem to wolę nie byc na tapecie...Wybaczcie, ale nie jestem w stanie się zając wszystkim osobiście, po prostu nie mam na to ostatnio czasu.
Kazdy pomaga jak może i jestem za to Wam bardzo wdzięczny.
Według mnie nie chodzi o to żeby się wyróznic z tłumu, tylko o to żeby się znowu spotkac....
Po doświadczeniach z ostatniego zlotu pomyslałem że najlepiej by było jakbysmy mieli lokal tylko i wyłącznie dla siebie zrobilismy rekonesans z Magdą, relacja niebawem... juz nie moge się doczekac kiedy Was zobaczę i usłyszę 🙂
wojtasinskiii.
"you are a very bad fish, a very, very, bad, bad fish, fisha"
Sh.
Sh.
martiwin pisze:
astrea jesteś chyba nadwrażliwa. Evelka się po prostu zapytała a ty to już negatywnie zinterpretowałaś i potraktowałaś ją z góry. Nie wiem po co się wtrącasz i inicjujesz niepotrzebne konflikty.
wojtasinskiii.
kaspo pisze:
Przeciez Amen z hebrajskiego oznacza "zaiste, na pewno, tak jest, potwierdzenie". Co za gowniania piesn, pewnie nawet nie wiedza co mowia.
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu prezentujemy aż 5 nowości świątecznych, a wśród nich m.in. ponadczasowe przeboje takie jak „Feliz Navidad" i „It's Beginning To Look A Lot Like Christmas”.
Zobacz więcej