filipzkonopi pisze:
wiktoria1111 pisze:Za to że jesteście umięśnieni, przystojni i nie poddajecie się tak łatwo. Chociaż mój chłopak, który ma 13 lat, to rozpłakał się, jak mu ukradli komórkę...
Powinnaś go rzucić😛
Życie nie składa się z samych powodzeń. Właśnie się o tym przekonałam
wlodi79 pisze:
wiktoria1111 pisze:Mój chłopak, bez okazji, kiedy było tydzień po dyskotece, na której staliśmy się parą, dał mi kryształowe kolczyki w kształcie myszki miki. A w maju pierścionek! I to wszystko bez okazji!
powinnas go rzucic-kolczyki myszka miki-a co ze złota albo srebra nie mógł kupic swojej dziewczynie...
sza
wiktoria1111 pisze:
Dobra, muszę iść spać. Jutro będę czynna. Chyba.
Wszystko co najlepsze przed nami jeszcze jest...
wiktoria1111 pisze:
Ja nie zmawiam paciórka. Nie lubię i nie pamiętam
atyde pisze:
Nie, wybacz nie zauważyłam, bo jakoś to Twoje słońce do mnie nie przemówiło, może sie przeceniasz, nie każdą rybkę złowisz na ten sam haczyk!🙂
Wszystko co najlepsze przed nami jeszcze jest...
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
...
wiktoria1111 pisze:
Mój chłopak, bez okazji, kiedy było tydzień po dyskotece, na której staliśmy się parą, dał mi kryształowe kolczyki w kształcie myszki miki. A w maju pierścionek! I to wszystko bez okazji!
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu prezentujemy aż 5 nowości świątecznych, a wśród nich m.in. ponadczasowe przeboje takie jak „Feliz Navidad" i „It's Beginning To Look A Lot Like Christmas”.
Zobacz więcej