filipzkonopi pisze:
wiktoria1111 pisze:Za to że jesteście umięśnieni, przystojni i nie poddajecie się tak łatwo. Chociaż mój chłopak, który ma 13 lat, to rozpłakał się, jak mu ukradli komórkę...
Powinnaś go rzucić
Życie nie składa się z samych powodzeń. Właśnie się o tym przekonałam
wlodi79 pisze:
wiktoria1111 pisze:Mój chłopak, bez okazji, kiedy było tydzień po dyskotece, na której staliśmy się parą, dał mi kryształowe kolczyki w kształcie myszki miki. A w maju pierścionek! I to wszystko bez okazji!
powinnas go rzucic-kolczyki myszka miki-a co ze złota albo srebra nie mógł kupic swojej dziewczynie...
![]()
![]()
wiktoria1111 pisze:
Dobra, muszę iść spać. Jutro będę czynna. Chyba.
Wszystko co najlepsze przed nami jeszcze jest...
![]()
wiktoria1111 pisze:
Ja nie zmawiam paciórka. Nie lubię i nie pamiętam
![]()
atyde pisze:
Nie, wybacz nie zauważyłam, bo jakoś to Twoje słońce do mnie nie przemówiło, może sie przeceniasz, nie każdą rybkę złowisz na ten sam haczyk!
Wszystko co najlepsze przed nami jeszcze jest...
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
...
![]()
wiktoria1111 pisze:
Mój chłopak, bez okazji, kiedy było tydzień po dyskotece, na której staliśmy się parą, dał mi kryształowe kolczyki w kształcie myszki miki. A w maju pierścionek! I to wszystko bez okazji!
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W katalogu iSing pojawiły się kolejne nowości. Dodaliśmy duet Vito Bambino i Zalii, nowy singiel Roxie i Favsta, hiphopową propozycję Bajorsona i Libera, utwór zespołu MODELKI, klasyk Red Hot Chili Peppers oraz zupełnie nową wersję podkładu do przeboju Andrzeja Dąbrowskiego „Do zakochania jeden krok”.
Zobacz więcej