Życie nie składa się z samych powodzeń. Właśnie się o tym przekonałam
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
wiktoria1111 pisze:
Za to że jesteście umięśnieni, przystojni i nie poddajecie się tak łatwo. Chociaż mój chłopak, który ma 13 lat, to rozpłakał się, jak mu ukradli komórkę...
Wszystko co najlepsze przed nami jeszcze jest...
atyde pisze:
Jak to za co?🙂
Za to, że jesteście romantyczni, potraficie nas mile zaskoczyć, pamiętacie o każdej rocznicy, kupujecie nam kwiaty bez okazji, spełniacie nasze życzenia, przynosicie nam śniadanie do łóżka i budzicie delikatnym, czułym pocałunkiem, za to WAS bardzo kochamy🙂)))
____♫❤♫_____♫❤♫_____
__♫❤____♫❤♫_____❤♫__
__♫❤______❤______❤♫_
___♫❤___________❤♫__
_____♫❤_______❤♫____
_______♫❤__❤♫_______
__________❤_________
atyde pisze:
Jak to za co?🙂
Za to, że jesteście romantyczni, potraficie nas mile zaskoczyć, pamiętacie o każdej rocznicy, kupujecie nam kwiaty bez okazji, spełniacie nasze życzenia, przynosicie nam śniadanie do łóżka i budzicie delikatnym, czułym pocałunkiem, za to WAS bardzo kochamy🙂)))
____♫❤♫_____♫❤♫_____
__♫❤____♫❤♫_____❤♫__
__♫❤______❤______❤♫_
___♫❤___________❤♫__
_____♫❤_______❤♫____
_______♫❤__❤♫_______
__________❤_________
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
wiktoria1111 pisze:
Mój chłopak, bez okazji, kiedy było tydzień po dyskotece, na której staliśmy się parą, dał mi kryształowe kolczyki w kształcie myszki miki. A w maju pierścionek! I to wszystko bez okazji!
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu prezentujemy aż 5 nowości świątecznych, a wśród nich m.in. ponadczasowe przeboje takie jak „Feliz Navidad" i „It's Beginning To Look A Lot Like Christmas”.
Zobacz więcej