Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
...
kaspo pisze:
strelauiczarny pisze:kaspo pisze:filipzkonopi pisze:Jak by co to stringi są jeszcze wolne😛
Ale strngi moga czasem doswiadczyc "malfunction" ze strony przewodu pokarmowego. Biustonosz ma na taki przypadek bardzo male prawdopodobienstwo 😛
w miejsce gdzie przewód pokarmowy się zaczyna również zdarzają się nieprzyjemne "malfunctions" 🙂 A ulać się może wszędzie 😃
Ale biustonosz jest ukryty pod innymi ubraniami, a stringulce sa w pierwszej linii(doslownie!). Wiadomo, ze Ci na pierwszej linii maja najbardziej przesrane. I przypominaja mi jak w "parszywej 12" ktos krzyczal "sznuuuuur!!!"
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
filipzkonopi pisze:
A co będzie jak ci się trafi jakiś " niewyżyty adorator " to moze cie porozrywac😛
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Westchnęła cicho, obracając się na
drugą stronę - z pewnością spała
- Edward - powiedziała
Śniła o mnie
Czy martwe, zamrożone serce może znowu bić?
Życie nie składa się z samych powodzeń. Właśnie się o tym przekonałam
Patrzę na Ciebie O.o. ..... ;]
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W nowy tydzień wskakujemy z nowościami, wśród których prezentujemy duet Sanah i Sobla z nowej części filmowego Kleksa, najnowszą piosenkę Cleo i Donatana oraz ponadczasowy przebój Stevie Wondera.
Zobacz więcej