Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
...
filipzkonopi pisze:
Wiecie co ja tak myśle ze chciałbym zostać blustonoszem;P
...
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
filipzkonopi pisze:
Mozesz jeszcze zmienić zdanie, ale biustonoszem być już nie możesz. Ale szukaj jest jeszcze kilka rownie ciekawych miejsc😛
filipzkonopi pisze:
Jak by co to stringi są jeszcze wolne😛
...
kaspo pisze:
filipzkonopi pisze:Jak by co to stringi są jeszcze wolne😛
Ale strngi moga czasem doswiadczyc "malfunction" ze strony przewodu pokarmowego. Biustonosz ma na taki przypadek bardzo male prawdopodobienstwo😛
strelauiczarny pisze:
kaspo pisze:filipzkonopi pisze:Jak by co to stringi są jeszcze wolne😛
Ale strngi moga czasem doswiadczyc "malfunction" ze strony przewodu pokarmowego. Biustonosz ma na taki przypadek bardzo male prawdopodobienstwo😛
w miejsce gdzie przewód pokarmowy się zaczyna również zdarzają się nieprzyjemne "malfunctions"🙂 A ulać się może wszędzie
😃
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu do katalogu iSing dołączyło 5 utworów pełnych emocji i różnorodnych brzmień! Poruszająca interpretacja poezji, viralowy hit TikToka, folk w nowoczesnym wydaniu, ballada o rozstaniu i kultowy przebój, który niezmiennie porywa do tańca. 🎤🎶
Zobacz więcej