Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
sajgonka pisze:
No własnie z tą piosenką tez mam duzy problemniby fajnie by było zaspiewac, bo przeciez po to jestem tu i mam sie tez na zlocie dobrze bawic, ale nie chce sie tez wygłupic z jakas piosenka ktora mi kompletnie nie pasuje xD
Wszystko jedno jak, pragnę odkryć nieznane, rzucę życie swe na szalę lub na stos.
www.pajacyk.pl - nic nie kosztuje, a cieszy :)
![]()
Przecież śpiewasz to co ci pasuje i to co lubisz więc nie widze żadnego problemusajgonka pisze:
No własnie z tą piosenką tez mam duzy problemniby fajnie by było zaspiewac, bo przeciez po to jestem tu i mam sie tez na zlocie dobrze bawic, ale nie chce sie tez wygłupic z jakas piosenka ktora mi kompletnie nie pasuje xD
filipzkonopi pisze:
sajgonka pisze:No własnie z tą piosenką tez mam duzy problemniby fajnie by było zaspiewac, bo przeciez po to jestem tu i mam sie tez na zlocie dobrze bawic, ale nie chce sie tez wygłupic z jakas piosenka ktora mi kompletnie nie pasuje xDPrzecież śpiewasz to co ci pasuje i to co lubisz więc nie widze żadnego problemu
1. kebab jest dobry na wszystko.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
altowka pisze:
a z czego wybierasz??
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
![]()
sajgonka pisze:
PNo czyli pozostaje wyliczanka, bo mam ulubione kilka piosenek , juz na palcach dwóch rąk sie nie mieszczą. dobracos tam wybiore, dam rade
filipzkonopi pisze:
sajgonka piszeNo czyli pozostaje wyliczanka, bo mam ulubione kilka piosenek , juz na palcach dwóch rąk sie nie mieszczą. dobra
cos tam wybiore, dam rade
Nie widzę problemu, ja ci pomoge
Sajgonka greatest hits
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
sajgonka pisze:
filipzkonopi pisze:sajgonka piszeNo czyli pozostaje wyliczanka, bo mam ulubione kilka piosenek , juz na palcach dwóch rąk sie nie mieszczą. dobra
cos tam wybiore, dam rade
Nie widzę problemu, ja ci pomoge
Sajgonka greatest hits
żebym tam zemdlała, w zaciszu domowym to ja sobie czasem może powyciągam takie dźwieki, jak sie zepne, ale podejrzewam ze ze stresem to moze wyjsc jeden wielki obciachspoko, spoko, cos wykombinuje coby sie przyjemnie w miare słuchalo
Wszystko jedno jak, pragnę odkryć nieznane, rzucę życie swe na szalę lub na stos.
www.pajacyk.pl - nic nie kosztuje, a cieszy :)
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
sajgonka pisze:
a duety wchodza w grę?czy moze osobno bedzie cos takiego jak duety?
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
sajgonka pisze:a duety wchodza w grę?czy moze osobno bedzie cos takiego jak duety?
o tak, dobrze by było jakby coś takiego miało miejsce swoje
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
![]()
sajgonka pisze:
![]()
sajgonka pisze:
filipzkonopi pisze:
sajgonka pisze:a duety wchodza w grę?czy moze osobno bedzie cos takiego jak duety?
Duety, trojkąty... co tylko chcesz
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dodaliśmy 6 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znalazły się zarówno świeże, viralowe utwory znane z internetu, jak i klasyczny przebój polskiego rocka oraz tradycyjna pieśń biesiadna. Sprawdźcie nowości i nagrajcie swoją wersję 🎵
Zobacz więcej