Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Wszystko jedno jak, pragnę odkryć nieznane, rzucę życie swe na szalę lub na stos.
www.pajacyk.pl - nic nie kosztuje, a cieszy :)
verin pisze:
lech tylko lech !!!ech czemu dostalałam ?
1 wers
?? niech mi ktoś wytłumaczy ten wybór?P
Czasami człowiek musi,
inaczej się udusi,
uuuuuuuu
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
mlynarczykm pisze:
Aaaa! Właśnie, bo mi się 4 osoby na nocleg posypały więc mam jeszcze wolne miejsca jakby ktoś chciał!Tylko co ja tu będę pisać jak tu prawie same krakusy gadają
paulins pisze:
Jakby coś to ja jestem nadal chętna, nie zrezygnowałamD
Gdybyś spadł ze swojego ego na IQ to byś się zabił.
![]()
nolwen pisze:
A ja prosze o pomoc .,,............... w wyborze piosenki - wlasnie przeglądam wszystkie nagrane i nie nagrane i wiecie co? jakos mi nic nie pasi pod ten moj mizerny glos aaaaaaaaaaaaa czy mozna się wymigac od spiewania?????
nolwen pisze:
A ja prosze o pomoc .,,............... w wyborze piosenki - wlasnie przeglądam wszystkie nagrane i nie nagrane i wiecie co? jakos mi nic nie pasi pod ten moj mizerny glos aaaaaaaaaaaaa czy mozna się wymigac od spiewania?????
Czasami człowiek musi,
inaczej się udusi,
uuuuuuuu
1. kebab jest dobry na wszystko.
2. lubię majonez.
3. zbieram zakrętki.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dodaliśmy 6 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znalazły się zarówno świeże, viralowe utwory znane z internetu, jak i klasyczny przebój polskiego rocka oraz tradycyjna pieśń biesiadna. Sprawdźcie nowości i nagrajcie swoją wersję 🎵
Zobacz więcej