Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
filipzkonopi pisze:
Oczywiscie, przecież bedziemy jezdzili po najwiekszych miastach polski. Gdańsk zalapiemy napewno;P
Naiwność ludzka nie zna granic bez wątpienia przekracza wszystkie granice :)
Kacpersky551 ®
kacpersky551 pisze:
filipzkonopi pisze😲czywiscie, przecież bedziemy jezdzili po najwiekszych miastach polski. Gdańsk zalapiemy napewno;P
I Neptun się załapie 😃
filipzkonopi pisze:
Podjechałbym po Taktaka na Hel ale obawiam sie ze nie będe w stanie zawrócić z przyczepą 😛
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
astrea pisze:
Zanim dojedziemy na Hel to trzeba bedzie podjechac do hurtowni po nowy towar 😃
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
whisper pisze:
astrea pisze:Zanim dojedziemy na Hel to trzeba bedzie podjechac do hurtowni po nowy towar 😃to bylaby wycieczka po najwiekszych w Polsce hurtowniach alkoholu raczej... xD
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W nowy tydzień wskakujemy z nowościami, wśród których prezentujemy duet Sanah i Sobla z nowej części filmowego Kleksa, najnowszą piosenkę Cleo i Donatana oraz ponadczasowy przebój Stevie Wondera.
Zobacz więcej