Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
![]()
evelka88 pisze:
salo85 pisze:Tym razem się nie spóźnię1) Leci ktoś ze (lub przez) stolnicy? Można by się zabrać razem i strzelić jakieś piwko w pociągu2) Kraków to dla mnie czarna topograficzna magia
ooooo to jak wujek Salo będzie xD no to ja nie wiem
![]()
![]()
PANTWARDOWSKI ******
![]()
salo85 pisze:
Tym razem się nie spóźnię
1) Leci ktoś ze (lub przez) stolnicy? Można by się zabrać razem i strzelić jakieś piwko w pociągu
2) Kraków to dla mnie czarna topograficzna magia
![]()
wisienka29 pisze:
salo85 pisze:Tym razem się nie spóźnię1) Leci ktoś ze (lub przez) stolnicy? Można by się zabrać razem i strzelić jakieś piwko w pociągu2) Kraków to dla mnie czarna topograficzna magia
ja będę jechała z Warszawy
salo85 pisze:
evelka88 pisze:salo85 pisze:Tym razem się nie spóźnię1) Leci ktoś ze (lub przez) stolnicy? Można by się zabrać razem i strzelić jakieś piwko w pociągu2) Kraków to dla mnie czarna topograficzna magia
ooooo to jak wujek Salo będzie xD no to ja nie wiem
![]()
Jejku. Nie doczytałem, że Evelka udaje się na zlot. Muszę się w takim razie zastanowić
"Oto jedno z tych najprostszych zdumień.."
Muzyka powinna zapalać płomień w sercu mężczyzny i napełniać łzami oczy kobiety.
`ironia lubi nas i ciągnie w dół
anetka1717 pisze:
Ja jak coś to z Warszawy,jeśli mnie tatuś i mamusia puszczą
wojtasinskiii.
`ironia lubi nas i ciągnie w dół
![]()
marysienka24111986 pisze:
a ja kasiurki nie mam(( buuu:/
Mary
![]()
marysienka24111986 pisze:
śmieszne a jak spłacę jak nie pracuje aleś Ty dowciapny łehehe
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W katalogu iSing pojawiły się kolejne nowości. Dodaliśmy duet Vito Bambino i Zalii, nowy singiel Roxie i Favsta, hiphopową propozycję Bajorsona i Libera, utwór zespołu MODELKI, klasyk Red Hot Chili Peppers oraz zupełnie nową wersję podkładu do przeboju Andrzeja Dąbrowskiego „Do zakochania jeden krok”.
Zobacz więcej