Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Muzyka nie tylko daje nam ukojenie i dostarcza rozrywki. Jest czymś więcej. Można poznać człowieka po muzyce, jakiej słucha.
Paulo Coelho ♥
martynkaaa95 pisze:
Ja polecam wszelkie książki Paulo Coelho i Roberta Ludluma. 😉 Dla mnie są wyśmienici. 😉
`Panta rhei kai ouden menei...`
`Panta rhei kai ouden menei...`
martynkaaa95 pisze:
Ja polecam wszelkie książki Paulo Coelho i Roberta Ludluma. 😉 Dla mnie są wyśmienici. 😉
martynkaaa95 pisze:
Wiesz, każdy ma swoje zdanie. 😉 Zobaczymy, może kiedyś wrócę do tych książek i porównam sobie z Twoją opinią. 😉 Ja takiego mniemania nie mam, po prostu czytam, bo lubię, tyle. 😉
martynkaaa95 pisze:
Wiesz, każdy ma swoje zdanie. 😉 Zobaczymy, może kiedyś wrócę do tych książek i porównam sobie z Twoją opinią. 😉 Ja takiego mniemania nie mam, po prostu czytam, bo lubię, tyle. 😉
martynkaaa95 pisze:
Wiem, domyślam się. 😉 O "Jeżycjadzie" nic nie słyszałam, może kiedyś się za to wezmę. Tylko najpierw trzeba znaleźć czas, a tu jest gorzej. 😃
Temat zamknięty 26 sierpnia 2012 o 18:00. Powód: Powielanie tematów. Zapraszamy do wątku "Jakie książki możecie polecić? ".
W tym tygodniu nasz katalog wzbogacił się o aż 6 wyjątkowych utworów, które z pewnością przypadną Wam do gustu. Odkryjcie akustyczną interpretację Dody w „Dom nad wodą z czerwonym dywanem z trawy” oraz niezwykły duet sanah i Krzysztofa Zalewskiego w „Eviv
Zobacz więcej