Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
..:: Śpiewaj tak, jakby to miała być ostatnia piosenka jaką będzie Ci dane zaśpiewać ::..
..:: Śpiewaj tak, jakby to miała być ostatnia piosenka jaką będzie Ci dane zaśpiewać ::..
vivreen pisze:
bocin pisze:vivreen pisze:bocin pisze😃orota, mogę się pobawić z Tobą? 🙂
Oh oczywiscie 😃 dam ci dopisać do pliku rozszerzenie mp3 😛 😃
Och! Ach! Dziękuję! Tylko, że ja chciałbym coś więcej 🙂 Mam dziś wolną noc :>
Huahuahuahua 😊 dlaczego mi to dwuznacznie brzmi.... xD chyba mam juz za bardzo wypaczony umysł w tym kierunku 😛 ...A podklady chcesz rozsyłać ? 😃 bo nie wszyscy mogą umiec sciagac 😃
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Temat zamknięty 26 sierpnia 2012 o 16:22.
W tym tygodniu nasz katalog wzbogacił się o aż 6 wyjątkowych utworów, które z pewnością przypadną Wam do gustu. Odkryjcie akustyczną interpretację Dody w „Dom nad wodą z czerwonym dywanem z trawy” oraz niezwykły duet sanah i Krzysztofa Zalewskiego w „Eviv
Zobacz więcej