Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
..:: Śpiewaj tak, jakby to miała być ostatnia piosenka jaką będzie Ci dane zaśpiewać ::..
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
..:: Śpiewaj tak, jakby to miała być ostatnia piosenka jaką będzie Ci dane zaśpiewać ::..
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
bocin pisze:
Dorota, mogę się pobawić z Tobą?🙂
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
vivreen pisze:
bocin pisze😃orota, mogę się pobawić z Tobą?
🙂
Oh oczywiscie😃 dam ci dopisać do pliku rozszerzenie mp3
😛
😃
`ironia lubi nas i ciągnie w dół
bocin pisze:
vivreen pisze:bocin pisze😃orota, mogę się pobawić z Tobą?
🙂
Oh oczywiscie😃 dam ci dopisać do pliku rozszerzenie mp3
😛
😃
Och! Ach! Dziękuję! Tylko, że ja chciałbym coś więcej🙂 Mam dziś wolną noc :>
Temat zamknięty 26 sierpnia 2012 o 16:22.
Do katalogu iSing trafia kolejna porcja nowych piosenek gotowych do zaśpiewania. Tym razem pojawił się debiutancki singiel Oli Antoniak, refleksyjny numer PSR z udziałem Opała i Pezeta, melodyjna propozycja Wilków, filmowy klasyk Tiny Turner oraz estradowa piosenka Jerzego Połomskiego. Każdy z tych utworów reprezentuje inny klimat i styl. Sprawdź nowości, wybierz coś dla siebie i dodaj kolejne nagranie.
Zobacz więcej