12 maja 2010 o 22:13
Zgłoś do moderacji
ale z Was dzieciaki, patrze na Wasz wiek (26,30 , 69, 21lat itd.)i nie wierze... dziewczyna poważnie sie pyta ( a jest mlodsza od Was ale o wiele dojrzalsza psychicznie niz Wy) , jak nie chcecie jej odpowiadac to lepiej juz glupot nie piszcie, bo sie ośmieszacie, a co do popełniania błędUw w pisoFni to tu nie jest zeszyt z jezyka polZkiego że pani spraFdzi i postawi jedynke...
😜 Aha i po przeczytaniu wielu tematów na forach widze że "kaspo" ciągle chce zamykać każde forum... a moze to Ty powinieneś sie w końcu zam.....ć
😉)
fantaghiro19, czyli Ja - u mnie wszystko musi być GIT! ♥
12 maja 2010 o 22:20
Zgłoś do moderacji
depresja dotyka coraz wiecej młodych osób. Ten kto się śmieje z tego, że dziewczę poważnie pyta, może kiedyś sam doświadczyć na własnej skórze, co to za piekło. Nie życzę Wam tego, ale może gdybyście choć przez jeden dzień mieli depresję, nie pisalibyście tak durnych postów.
I tu sie zgodze, ze dziewczyna młodsza od Was, a dojrzalsza.
12 maja 2010 o 22:28
Zgłoś do moderacji
ania37290 pisze:
Co myślicie o depresji?może ją macie ?co myślicie o takich ludziach z depresją ??..🙁to jest sttraszne jesli ktoś ją ma np..bo to już nie jest radość życia🙁
Lubię ją. Jest towarzyszką mego życia.
🙁
stargirl kobieta, 75
Bezdomna.
Nagrań: 27, Postów: 4147
12 maja 2010 o 22:28
Zgłoś do moderacji
A przepraszam bardzo!
Czy ten portal jest od rozwiązywania problemów psychologicznych?
Wiec pytam się gdzie są rodzice dziewczynki!?
Gdzie?
To chyba logiczne, że jeżeli ma się taki problem to się zwraca do kogoś bliskiego a nie wypisuje na forum rozrywkowym.
No sorry.
To nie jest mój problem jak opiekunowie nie potrafią dostrzec w dziecku depresję lub inna tego typu chorobę jeżeli takową ono posiada.
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
12 maja 2010 o 22:38
Zgłoś do moderacji
Jesteśmy w części forum podpisanej jako "Inne" czyli ja mogę założyć temat nawet o cenie cukru w supermarketach.
Jeśli chodzi o depresje to prawie każdy ma. Jedni mają pół dnia, inni pół roku, a jeszcze inni całe życie. Zależy od charakteru, podejścia do życia i ewentualnej sytuacji rodzinnej/życiowej/miłosnej/[[cała reszta]]. Ogólnie jak ja miałem 13 czy 14 lat to lałem na wszystko ciepłym moczem i wyłudzałem od rodziców pieniądze na słodycze (moja miłość :d ). A jeśli dzisiaj ludzie w takim wieku mają takie problemy to strach pomyśleć co będzie gdy dorosną :d
omg D:
kaspo mężczyzna, 40
Kraków
Nagrań: 52, Postów: 6173
12 maja 2010 o 22:45
Zgłoś do moderacji
fantaghiro19 pisze:
ale z Was dzieciaki, patrze na Wasz wiek (26,30 , 69, 21lat itd.)i nie wierze... dziewczyna poważnie sie pyta ( a jest mlodsza od Was ale o wiele dojrzalsza psychicznie niz Wy) , jak nie chcecie jej odpowiadac to lepiej juz glupot nie piszcie, bo sie ośmieszacie, a co do popełniania błędUw w pisoFni to tu nie jest zeszyt z jezyka polZkiego że pani spraFdzi i postawi jedynke... 😜 Aha i po przeczytaniu wielu tematów na forach widze że "kaspo" ciągle chce zamykać każde forum... a moze to Ty powinieneś sie w końcu zam.....ć 😉)
Niestety mnie zamknac nie mozesz, bo tak jak kazdy moze chciec otworzyc temat, tak ja moge chciec zeby go zamknieto. Jak widac jestes kolejna osoba, ktora tak naprawde nie wie, o co chodzi z tym zamykaniem temaow.
Skad wnioskujesz, ze jest bardziej dojrzala psychicznie niz ktokolwiek inny? Jestes psychologiem? Czy wnioskujesz to z wlasnej oceny innych dookola Ciebie? Skoro tak jest, to w czym jestes madrzejsza odemnie oceniajac dojrzalosc innych?
Forum jest niestety miejscem do wypowiedzi dla kazdego. Skoro jest to temat publiczny, a nie prywatny (a takiej opcji tu nie ma) to moze sie on kazdemu nie podobac i kazdy moze go krytykowac. Nie kazdy tylko potrafi krytyke przyjac, ot co Psze Pani.
kierowcatira pisze:
..Jesteśmy w części forum podpisanej jako "Inne" czyli ja mogę założyć temat nawet o cenie cukru w supermarketach..
no tu masz racje, tyle ze zaczynamy w tych innych temat tonac...
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
bocin mężczyzna, 35
Łódź Heliska
Nagrań: 15, Postów: 5446
12 maja 2010 o 23:12
Zgłoś do moderacji
kaspo pisze:
kierowcatira pisze:..Jesteśmy w części forum podpisanej jako "Inne" czyli ja mogę założyć temat nawet o cenie cukru w supermarketach..
no tu masz racje, tyle ze zaczynamy w tych innych temat tonac...
Przepraszam, ale mnie korci... po co dolewasz wody do tonącego okrętu?
🙂
Według mnie depresja jest potrzebna. Fajnie czasem stanąć sobie w takim miejscu i pomyśleć, że przebywa się poniżej poziomu morza.
🙂
monia2405 kobieta, 29
Michałowo/obok Białegostoku
Nagrań: 12, Postów: 928
13 maja 2010 o 10:18
Zgłoś do moderacji
ania37290 pisze:
Brak słów🙁
A ja dalej czekam na twój wykład na temat depresji
🙂 Miałaś mi powiedzieć co na jej temat wiesz
🙂
EDIT:
http://www.depresja.net.pl/ Wszystko na temat depresji. Koniec kropka.
😛
Edytowano 13 maja 2010 o 10:52.
This is something more.
13 maja 2010 o 10:42
Zgłoś do moderacji
jestem kobieta po 40 dla mnie depresja to uciekanie od szarej rzeczywistosci uciekam w swiat muzyki lub pisania prozy bo nie potrawie siedziec w miejscu i patrzyc na ludzi ktorzy tempym wzrokiem patrza sie w jeden punkt albo potwornie sie obrzeraja i chlaja tanie wino zeby sie zataczac to jest chyba depresja
bastian93 mężczyzna, 31
Wrocław
Nagrań: 0, Postów: 58
12 marca 2011 o 01:35
Zgłoś do moderacji
Depresja = brak radości z zycia? to w takim razie ja mam depresję od kiedy tylko pamiętam : |
oloo mężczyzna, 45
Lewin Brzeski
Nagrań: 2, Postów: 138
12 marca 2011 o 06:45
Zgłoś do moderacji
Radość z życia można osiągnąć stosunkowo łatwo, brzmi to naiwnie ale tak jest. Potrzebny jest czysty umysł ( nie zasmucony wiecznymi wyrzutami sumienia, w tym celu trzeba być dobrym człowiekiem ) oraz cel. Niesamowicie ważną częścią tego wzoru jest cel. Dążenie do celu który bardzo chcemy siągnąć powoduje, że dzień codzienny nabiera sensu. Zastanów się więc mocno co chciałbyś osiągnąć i do dzieła. Prawie wszystko możesz osiągnąć, po 20 latach ćwiczeń możesz być dobry w czym chcesz. Świat jest bardzo kolorowy i stoi otworem. Ale to jaka będzie Twoja perspektywa ( jak Ty będziesz go widział ) zależy wyłącznie od Ciebie.
Jeśli kochasz coś robić, rób to, nawet jak nie jesteś mistrzem świata