Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Edytowano 12 maja 2010 o 16:01 przez moderatora.
...
ania37290 pisze:
Co myślicie o depresji?może ją macie ?co myślicie o takich ludziach z depresją ??..🙁to jest sttraszne jesli ktoś ją ma np..bo to już nie jest radość życia🙁
Różyczka
"żeby móc robić rzeczy głupie człowiek wynalazł sobie... sztukę"
polecam: http://www.myspace.com/inmypocketpl
Różyczka
"żeby móc robić rzeczy głupie człowiek wynalazł sobie... sztukę"
polecam: http://www.myspace.com/inmypocketpl
ania37290 pisze:
Co myślicie o depresji?może ją macie ?co myślicie o takich ludziach z depresją ??..🙁to jest sttraszne jesli ktoś ją ma np..bo to już nie jest radość życia🙁
ania37290 pisze:
No jaki lol mogę się udzielać na forum mam prawo tak jak każdy tutaj .Wiem dużo o depresji .Może lepiej nie pisz jeśli ci się coś nie podoba a nie piszesz takie pierdoły ?.Może byś się udzielił na temat depresji a nie o mnie bd mówić .
This is something more.
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
stargirl pisze:
Mnie właśnie depresja złapała;(
Jak przeczytałam ten temat;(
Co mi poradzicie?
Bo ja chyba zamknę się w sobie!
Mam czarne myśli;(
Ciemności widzę, ciemność!
This is something more.
...
stargirl pisze:
Mnie właśnie depresja złapała;(
Jak przeczytałam ten temat;(
Co mi poradzicie?
Bo ja chyba zamknę się w sobie!
Mam czarne myśli;(
Ciemność widzę, ciemność!
ania37290 pisze:
I sing because i'm happy !
www.myspace.com/agustic
ania37290 pisze:
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W nowy tydzień wskakujemy z nowościami, wśród których prezentujemy duet Sanah i Sobla z nowej części filmowego Kleksa, najnowszą piosenkę Cleo i Donatana oraz ponadczasowy przebój Stevie Wondera.
Zobacz więcej