two mężczyzna
Nagrań: 0, Postów: 15
8 maja 2010 o 11:37
Zgłoś do moderacji
Ja proponuję Piątek , nie nie dzień tygodnia tylko taką miejscowość koło Łodzi gdzie jest prawdopodobnie geograficzny środek Polski, wtedy wszyscy będą mieli jednakowo blisko i daleko.
Możemy pójść dalej i spotkać się w geograficznym środku Europy z tym, że tu już jest gorzej bo to tego miejsca uzurpują sobie prawo Litwini, Czesi, Polacy, Niemcy, Austriacy, Ukraińcy, Białorusini i jeszcze kilka innych nacji.
Gdzie jest środek świata i wszechświata jeszcze trudniej stwierdzić.
A tak poważnie to zgadzam się z astreą i whisper. Jak ktoś chce mieć zlot u siebie w mieście lub na i to niech czeka cierpliwie aż...........................................przyjdzie po niego Zegarmistrz Światła Purpurowy..........................
TWO
9 maja 2010 o 20:48
Zgłoś do moderacji
fisher pisze:
wiktoria1111 pisze:A muszę się jeszcze przygotować, bo jutro mam dyskotekę w szkole...Powinnam się przespać...Ale mi się nie chce spać...Zaraz mi nogi odpadną...To ja jeszcze siedzę trochę i idę spać...
Kochanie, drzemnij się godzinkę, bo padniesz na dyskotece jak przepracowany żuczek po 12 godzinach charówki!
odwołali dyskotekę.bedzie 14 maja.i nie ide do szkoły tego dnia bo mama ma urlop
Życie nie składa się z samych powodzeń. Właśnie się o tym przekonałam
wokalista mężczyzna, 32
Stalowa Wola
Nagrań: 179, Postów: 408
10 maja 2010 o 19:40
Zgłoś do moderacji
😜
Wokalista
Oł yeee ^^
Bo żyje się raz :P
10 maja 2010 o 19:53
Zgłoś do moderacji
a jeszcze pani ma nam tego dnia powiedzieć jak się robi zielnik a jest ten zielnik na 30 maja
Życie nie składa się z samych powodzeń. Właśnie się o tym przekonałam
wokalista mężczyzna, 32
Stalowa Wola
Nagrań: 179, Postów: 408
17 maja 2010 o 22:43
Zgłoś do moderacji
🙂
Wokalista
Oł yeee ^^
Bo żyje się raz :P