Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
ragazzo occhi cielo.
lukaszseminara pisze:
przyjedzcie wszyscy do slonecznej itali w takim razie. ! 😃
pomieszcze was wszystkich na moim przeslicznym tarasie.. a potem pojdziemy obserwowac wulkany wyspy wysepki oraz gory... po czym najebiemy sie jak dzikie swinie i schowamy w lesie ! ; d
podoba sie pomysl ? xd
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
ragazzo occhi cielo.
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
lukaszseminara pisze:
pomieszcze was wszystkich na moim przeslicznym tarasie.. a potem pojdziemy obserwowac wulkany wyspy wysepki oraz gory... po czym najebiemy sie jak dzikie swinie i schowamy w lesie ! ; d
podoba sie pomysl ? xd
thesisters pisze:
no to taka propozycja - chcecie mieć zloty w swoich miastach no to organizujcie - zbierzcie sztab, zwołajcie ludzi i zorganizujcie 🙂 (tak jak to zrobiła wisienka) a wcześniej dogadajcie się z "władzami" isinga 🙂
Wokalista
Oł yeee ^^
Bo żyje się raz :P
whisper pisze:
lukaszseminara pisze😛rzyjedzcie wszyscy do slonecznej itali w takim razie. ! 😃
podoba sie pomysl ? xd
ahahahah xD
wszystko zaje xD
kup mi bilet tylko i juz lece! xD
Wokalista
Oł yeee ^^
wokalista pisze:
do wloch jade na wakacje xd
Wokalista
Oł yeee ^^
lukaszseminara pisze:
podoba sie pomysl ? xd
wojtasinskiii.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W nowy tydzień wskakujemy z nowościami, wśród których prezentujemy duet Sanah i Sobla z nowej części filmowego Kleksa, najnowszą piosenkę Cleo i Donatana oraz ponadczasowy przebój Stevie Wondera.
Zobacz więcej