vikings mężczyzna
Wieś daleko od Warszawy
Nagrań: 1036, Postów: 88
15 sierpnia 2017 o 10:36
Zgłoś do moderacji
Proszę bardzo... nie trzeba być informatykiem czy adminem, te osoby są tak bezczelne że same się ujawniają....wczoraj w komentarzach dobrusia pytała koleżanki czy wejdzie na gadu gadu, czy skypa ... po co ? przecież tu jest poczta...
🙂 ...z tydzień temu u dobrusi pod komentarzami było po 4- 5 minusów, oficjalnie jej kolega napisał w komentarzu -cytuję "zaraz usuniemy te srusy minusy" i po kilku minutach z minus 4 było plus 4
🙂 ...przecież jedno konto może usunąć tylko jeden minus ...
🙂 ...chcecie więcej...
🙂 nawet w tej rozmowie są osoby z tych układów... a jeszcze jedna ciekawostka, gdzieś w komentarzach personalnie dotknąłem problemu dobrusi (u niej nie mogę bo już drugi raz na banicji..
🙂) ...osoba która nazwała mnie chamem następnego dnia miała ND
🙂 ...taki przypadek
🙂 nie wspomnę że dzieci mnie karmią minusami notorycznie
🙂 ... nie boli was to że ktoś wylewa na nas swoje pomyje ? boicie się o tym mówić ?
„Jedyną rzeczą potrzebną złu do zwycięstwa jest bierność dobrych ludzi” – Edmund Burke
majerwill mężczyzna
Zagłębie Miedziowe
Nagrań: 137, Postów: 90
15 sierpnia 2017 o 11:11
Zgłoś do moderacji
@vikings Prosiłem o unikanie wycieczek personalnych. Myślę że masz na tyle klasy i rozumu żeby się do tego dostosować. Opisujmy i próbujmy rozwiązać problem, nie zachowujmy się jak plotkary w maglu..
Fata viam invenient ( przeznaczenie znajdzie drogę )
vikings mężczyzna
Wieś daleko od Warszawy
15 sierpnia 2017 o 11:24
Zgłoś do moderacji
Jak będziemy tylko szeptać po kontach to nic nie zmienimy......
„Jedyną rzeczą potrzebną złu do zwycięstwa jest bierność dobrych ludzi” – Edmund Burke
majerwill mężczyzna
Zagłębie Miedziowe
15 sierpnia 2017 o 11:25
Zgłoś do moderacji
pierwiosnek pisze:
@vikings dlatego, że żeby komuś coś publicznie zarzucić trzeba mieć niezbite dowody. To o czym mówisz, to za mało. To tylko poszlaki i domysły. A skrzywdzić kogoś fałszywym oskarżeniem,jak wiesz, jest łatwo. Bardzo łatwo.
majerwill mężczyzna
Zagłębie Miedziowe
15 sierpnia 2017 o 11:25
Zgłoś do moderacji
Pełna zgoda Asiu..
naciutek kobieta, 37
Nowa Ruda
Nagrań: 281, Postów: 167
15 sierpnia 2017 o 11:26
Zgłoś do moderacji
@singso Tacy z lewymi to najgorsze mendy Isinga, tchórze i błazny ... jakbym chciała widzieć miny tych zakłamanych robaków , kiedy ich by ujawniono
Ale by się człowiek mógł zaskoczyć no nie
😃
nie spisujmy ludzi na straty .. cuda zdarzają się codziennie :)
majerwill mężczyzna
Zagłębie Miedziowe
15 sierpnia 2017 o 11:28
Zgłoś do moderacji
Natalko.. wierz mi że tak
😃
naciutek kobieta, 37
Nowa Ruda
15 sierpnia 2017 o 11:33
Zgłoś do moderacji
A jeśli chodzi o minusy i takie tam , wiadomości prywatne ubliżające czy coś. To ja sobie z tym sama radzę, był czas ,że dzień w dzień przez pół roku, ktoś na privie mnie posądzał o jakieś śmieci. Był czas że z tej nienawiści, to nawet przytknięto mi, że zazdroszczę innym krzywdy
😃 Co już jest wgl chore.No, ale sobie z tym poradziłam i nie uciekłam z ising. A minusy mam gdzieś, ani mnie nie grzeją, ani nie chłodzą.
vikings mężczyzna
Wieś daleko od Warszawy
15 sierpnia 2017 o 11:34
Zgłoś do moderacji
majerwill pisze:
@vikings Prosiłem o unikanie wycieczek personalnych. Myślę że masz na tyle klasy i rozumu żeby się do tego dostosować. Opisujmy i próbujmy rozwiązać problem, nie zachowujmy się jak plotkary w maglu..
Nie jestem plotkarą podałem dowody których byłem świadkiem... minusy same nie wyparowały.... w 5 minut po komentarzu....
majerwill mężczyzna
Zagłębie Miedziowe
15 sierpnia 2017 o 11:40
Zgłoś do moderacji
vikings pisze:
Nie jestem plotkarą podałem dowody których byłem świadkiem... minusy same nie wyparowały.... w 5 minut po komentarzu....
Nie użyłem tego określenia w stosunku do Ciebie tylko do sytuacji jaka może zaistnieć gdy w taki sposób będziemy prowadzili tu konwersację..
naciutek kobieta, 37
Nowa Ruda
15 sierpnia 2017 o 11:44
Zgłoś do moderacji
Czyli co w końcu zostało ustalone? Jawne głosowanie? jawne łapki bądź ich brak? i brak ocen czy co? bo ja tak pobieżnie czytałam.
majerwill mężczyzna
Zagłębie Miedziowe
15 sierpnia 2017 o 11:48
Zgłoś do moderacji
@naciutek.. na razie trwa otwarta dyskusja, później postaramy się wyciągnąć wnioski.. Możesz dopisać jak Ty to widzisz
🙂
naciutek kobieta, 37
Nowa Ruda
15 sierpnia 2017 o 11:52
Zgłoś do moderacji
Ja to widzę tak,że jak ranking zniknie to większość ludzi stąd zniknie
😛 to na bank
😛 Dla mnie też nie musi go być, łapki jawne i oceny to tam mi obojętne. Jak mi sie nie podoba jedynek ja i tak nie stawiam
😛 ja tylko o tym pisze
😛 Kończy się to różnie
😛 Z tym ujawnianiem lewych kont to też nie takie hop siup, macie pojęcie ile tego musi być? Jeden sie przypadkiem już wysypał, ale nic mu nie zrobili xD To już głośno mówić kto nie będe
😛 Zbanowali mu konto, sie okazało,ze ma nowe, ale sprzed dwóch lat czy coś xD więc no...
livcovers kobieta
Szczecin
Nagrań: 87, Postów: 13
15 sierpnia 2017 o 11:57
Zgłoś do moderacji
I w ten sposób doszliśmy do wniosku, żeby w ogóle usunąć gwiazdki i podbijanie komentarzy. Niech pierwszy rzuci kamieniem ten, kto rzeczywiście daje gwiazdki wg uznania na każdym nagraniu. Obserwując tutejsze zwyczaje, uznałam, że 6/6 (lepsze od oryginału), ma taką samą wartość, jak "lubię to" na fb, a reszta (1/6, 2/6, 3/6, 4/6, 5/6) po prostu nie istnieje. Skoro i tak zdecydowana większość nie korzysta ze skali, to jaki sens ma jej byt? Przecież mamy taką opcję jak "ulubione". Sama ilość tych serduszek mogłaby świadczyć, czy nagranie jest lepsze, czy gorsze. Ta opcja ma jeszcze jedną, dużą zaletę - a mianowicie nie można z niej "minusować". Ktoś, komu się nagranie nie podoba może jedynie napisać komentarz, który nie wpływa na ogólną ocenę nagrania.
LIV
naciutek kobieta, 37
Nowa Ruda
15 sierpnia 2017 o 12:02
Zgłoś do moderacji
Ja nie daję, jak mam dać niższą, to wgl wolę nie dawać. Juz sam komentarz starczy,żeby mnie znienawidzić za to co napisałam, a jakbym dowaliła jeszcze oceną to fiu fiu xD