Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
vikings pisze:
@singso...Ty masz prawie 40 tyś więc mogła byś głosować....🙂 może być 500 to już szczegół....
nie spisujmy ludzi na straty .. cuda zdarzają się codziennie :)
„Jedyną rzeczą potrzebną złu do zwycięstwa jest bierność dobrych ludzi” – Edmund Burke
naciutek pisze:
To prawda, dajmy na to któraś z takich osób zapyta cię, dlaczego nie może głosować to co odpowiesz - aaa wiesszz, musisz mieć tyle i tyle odsłuchań, a bo to wiadomo czy nie jesteś lewym kontem ? no absurd.
„Jedyną rzeczą potrzebną złu do zwycięstwa jest bierność dobrych ludzi” – Edmund Burke
Kowal
pierwiosnek pisze:
Ewcia,to nie chodzi o to, żeby kogoś w jakiś sposób ograniczać. Wszyscy jesteśmy otwarci na pomysły innych, bo chcemy coś zmienić. Co dwie głowy to nie jedna. Jeśli przyjmiemy, że można głosować tylko z normalnym swoim nagraniem, to przecież ktoś musi to zweryfikować. W tej chwili wystarczy mieć jedno nagranie, żeby oddać głos. Są konta, gdzie zawsze jest tylko jedno. ..i wtedy nie sprawdzisz czy to nie śpiewa kuzyn, chłopak czy jeszcze ktoś tam inny. ..a lewe konto pozostanie. ..ja jestem elastyczna. Nie upieram się przy niczym, bo jedyne na czym mi zależy, to żeby uporządkować pewne kwestie.
naciutek pisze:
Cos za coś... no ale to ktoś się może poczuć totalnie urażony, bo wchodząc tutaj od razu jest jakby niżej od innych , a nie na równi.
singso pisze:
pierwiosnek pisze:Ewcia,to nie chodzi o to, żeby kogoś w jakiś sposób ograniczać. Wszyscy jesteśmy otwarci na pomysły innych, bo chcemy coś zmienić. Co dwie głowy to nie jedna. Jeśli przyjmiemy, że można głosować tylko z normalnym swoim nagraniem, to przecież ktoś musi to zweryfikować. W tej chwili wystarczy mieć jedno nagranie, żeby oddać głos. Są konta, gdzie zawsze jest tylko jedno. ..i wtedy nie sprawdzisz czy to nie śpiewa kuzyn, chłopak czy jeszcze ktoś tam inny. ..a lewe konto pozostanie. ..ja jestem elastyczna. Nie upieram się przy niczym, bo jedyne na czym mi zależy, to żeby uporządkować pewne kwestie.
Weryfikować możemy my wszyscy, jeżeli zobaczymy pod naszym nagraniem jakies podejrzane nieznane nam konto to w nie wchodzimy i sprawdzamy, czy ktoś śpiewa czy to ściema , jeżeli widzimy ze ściema - zgłaszamy takiego delikwenta do adminów a Oni go blokują - tyle ... wszystko mozna zrobić , tylko ekipa ISing musi chcieć niestety .
Juliadag
W rankingu lewe by sie skończyły , bo chodzi mi o zgłaszanie tych lewusów tylko z nagran z rankinguvikings pisze:
singso pisze😛ierwiosnek pisze:Ewcia,to nie chodzi o to, żeby kogoś w jakiś sposób ograniczać. Wszyscy jesteśmy otwarci na pomysły innych, bo chcemy coś zmienić. Co dwie głowy to nie jedna. Jeśli przyjmiemy, że można głosować tylko z normalnym swoim nagraniem, to przecież ktoś musi to zweryfikować. W tej chwili wystarczy mieć jedno nagranie, żeby oddać głos. Są konta, gdzie zawsze jest tylko jedno. ..i wtedy nie sprawdzisz czy to nie śpiewa kuzyn, chłopak czy jeszcze ktoś tam inny. ..a lewe konto pozostanie. ..ja jestem elastyczna. Nie upieram się przy niczym, bo jedyne na czym mi zależy, to żeby uporządkować pewne kwestie.
Weryfikować możemy my wszyscy, jeżeli zobaczymy pod naszym nagraniem jakies podejrzane nieznane nam konto to w nie wchodzimy i sprawdzamy, czy ktoś śpiewa czy to ściema , jeżeli widzimy ze ściema - zgłaszamy takiego delikwenta do adminów a Oni go blokują - tyle ... wszystko mozna zrobić , tylko ekipa ISing musi chcieć niestety .
Technicznie nie wykonalne.... musiał by sztab ludzi pracować nad tym każdego dnia...
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu wśród nowości do zaśpiewania prezentujemy najnowszy singiel Teddy'ego Swimsa, emocjonalną piosenkę Lanberry oraz wspólny kawałek Margaret i Pezeta.
Zobacz więcej