wysy665 mężczyzna
Jelenia Góra
Nagrań: 114, Postów: 226
27 marca 2010 o 14:46
Zgłoś do moderacji
......pozmieniało?
Co się stało z moim ulubionym portalem? Pytanie sobie zadaję od dłuższego czasu. Śledzę ewolucje Ising od samego początku. Choć w odniesieniu do zmian jakie przechodzi słowo ewolucja raczej nie pasuje. Pamiętam ciekawych ludzi, lubiących śpiewać i dzielić się swoimi dokonaniami z innymi. Sprzeczających się ze sobą, konkurujących i w pewnym sensie „zwartych”.
W chwili obecnej głównym elementem IS stało się forum zaśmiecone idiotycznymi tematami, reprezentujących podobny poziom autorów. Utwory dodawane są w ilościach śladowych, wszystko wygląda jak świat zapomniany przez stwórcę i pozostawiony samemu sobie. Stagnacja i ogólny brak pomysłu co dalej. Ciekawi mnie czy jest to spowodowane jakimiś problemami wewnętrznymi, czy po prostu włodarze IS uznali, że marketingowo jest to całkowicie zbędne. Nie mam pojęcia co powoduje obecny stan ale bardzo mnie to ciekawi.
Szczerze wątpię by coś się zmieniło, ale trochę boli jak się obserwuję drastyczne pogorszenie treści, którą ma do zaoferowania IS.
"Jedyne czego żałuje w życiu, to tego, że nie jestem kimś innym."
mlodykb mężczyzna, 34
Nagrań: 14, Postów: 214
27 marca 2010 o 15:13
Zgłoś do moderacji
Zgadzam się z Tobą. Od długie czasu nic się tu nie dzieje. Tęsknie za czasami, gdy utwóry były dodawane bardzo często, nawet po 20 za jednym razem. IS ma potencjał, jest to fajne miejsce, gdzie jak napisałeś można poznać ciekwych ludzi z podobnymi pasjami.
Mam nadzieję, że rozpoczęcie konkursu z gwiazdami, to znak ku lepszemu i po zimowym zastoju coś się zacznie dziać
😉
Jestem nędzarzem, mam tylko swoje marzenia.
Konto usunięte
27 marca 2010 o 15:26
Zgłoś do moderacji
nigdy 20 kawałków nie dodano kolego co ty za głupoty piszesz wysy ma rację jest coraz gorzej i ludzie pomału się wykruszają
taktaktak kobieta, 33
Wiocha nad morzem ;)
Nagrań: 14, Postów: 2707
27 marca 2010 o 15:31
Zgłoś do moderacji
No niestety co do tych tematów na forum (bezsensownych) to się zgodzę "Dlaczego lubicie śpiewać?", "Czy lubicie śpiewać?", "Kiedy dodadzą nowe piosenki?" "Piszemy nick środkowym palcem u nogi" ;|
Piosenek też już dawno nowych nie było i w ogóle mam wrażenie że coraz wiecej jest "dzieci" które są tu po to żeby bawić sie gwiazdkami i żeby zakładać te głupie tematy a nie żeby śpiewać
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
taktaktak kobieta, 33
Wiocha nad morzem ;)
Nagrań: 14, Postów: 2707
27 marca 2010 o 15:32
Zgłoś do moderacji
kris35 pisze:
nigdy 20 kawałków nie dodano kolego co ty za głupoty piszesz wysy ma rację jest coraz gorzej i ludzie pomału się wykruszają
Dodano, nawet ja to pamiętam
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
27 marca 2010 o 15:33
Zgłoś do moderacji
kris35 pisze:
jak nie dodano jak dodano 20 kawałków na jeden raz, też to pamiętam,to było w tamtym roku....
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
mlodykb mężczyzna, 34
27 marca 2010 o 16:15
Zgłoś do moderacji
robertas19 pisze:
kris35 pisze:nigdy 20 kawałków nie dodano kolego co ty za głupoty piszesz wysy ma rację jest coraz gorzej i ludzie pomału się wykruszają
jak nie dodano jak dodano 20 kawałków na jeden raz, też to pamiętam,to było w tamtym roku....
Takich rzeczy się po prostu nie zapomina
😉
robertas19 mężczyzna, 35
Piła (woj. wielkopolskie)
Nagrań: 12, Postów: 6728
27 marca 2010 o 16:19
Zgłoś do moderacji
mlodykb pisze:
robertas19 pisze:kris35 pisze:nigdy 20 kawałków nie dodano kolego co ty za głupoty piszesz wysy ma rację jest coraz gorzej i ludzie pomału się wykruszają
Takich rzeczy się po prostu nie zapomina 😉
Racja
🙂
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
stargirl kobieta, 75
Bezdomna.
Nagrań: 27, Postów: 4147
27 marca 2010 o 16:21
Zgłoś do moderacji
kris35 pisze:
Dodano, dodano!
😃
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
mlodykb mężczyzna, 34
27 marca 2010 o 16:46
Zgłoś do moderacji
kris35 pisze:
Niedowiarków wysyłam pod linki:
http://ising.pl/blog/52/20_nowych_piosenek_w_katalogu
http://ising.pl/blog/54/Kolejne_20_nowych_piosenek
Nawet dwukrotnie dodano po 20 piosenek za jednym razem
😉
kruszynka20a kobieta, 36
Somewhere over the rainbow ;)
Nagrań: 78, Postów: 193
27 marca 2010 o 17:27
Zgłoś do moderacji
Kolega kris35 został przegłosowany
😉
Well, it's a marvelous night for a moondance.... :)
http://www.youtube.com/user/kruszynka20a
kruszynka20a kobieta, 36
Somewhere over the rainbow ;)
Nagrań: 78, Postów: 193
27 marca 2010 o 17:31
Zgłoś do moderacji
a tak na poważnie, to może i faktycznie to tylko taki zimowy zastój. A teraz wiosna idzie i iSing ruszy pełną parą
🙂 a co do dzieciaków, to też prawda, że za bardzo traktują ten portal jako miejsce do zabawy, m..in zakładając beznadziejnie glupie tematy na forach, które nie mają sensu. Ale z tym akurat nic nie da się zrobić, a Panowie z Góry działają pod tym względem jak mogą wydaje mi się, zamykając te tematy.
Well, it's a marvelous night for a moondance.... :)
http://www.youtube.com/user/kruszynka20a
naftali kobieta, 36
bydgoszcz / gdańsk
Nagrań: 123, Postów: 1466
27 marca 2010 o 18:51
Zgłoś do moderacji
margareta pisze:
Genialnie rozwaliliście i ten wątek! 😃
Rutyna,co?A może brak argumentów do dyskusji?
aż ocieka od ironii. kobieto, daj spokój.
Jest sobotnie popołudnie, ludzie mają inne zajęcia niż siedzenie tu 24h/dobe i odpisywanie na wszystkie wątki.
Trochę niestety tak było, że z początku na portalu były osoby poważnie zainteresowanie śpiewaniem, bo tylko takie odszukały ten portal. Teraz dzięki marketingowi i rosnącej popularności jest coraz więcej osób, co niekoniecznie wpływa na jakość funkcjonowania portalu. Co do liczby piosenek to wydaje mi się, że władze IS doszły do wniosku, że jest już wiele utworów i nie warto dodawać ich dużo więcej (w sensie: na początku trzeba było dobić do jakiejś przyzwoitej liczby a teraz dodamy kilka utworów raz na jakiś czas żeby ludzie nie marudzili). Odnoszę wrażenie, że nie ma zbytnio dobrego pomysłu na zapanowanie nad tak dużą liczbą użytkowników - może jakieś podzielenie forum na grupy (niekoniecznie wiekowe, ale chodzi o coś takiego, że byłyby jakies grupy do których można się dopisać i w nich udzielać, wprowadzona jednak wtedy musiałaby być lekka moderacja żeby nie zaśmiecać wątków przez jakieś głupoty).
Trochę mocno ostatnio uwaga skupiła się na pieniążkach (to całe umożliwienie wykupienia podkładu czy utworu) a niewiele na usprawnianiu fukcjonowania portalu. Choc fakt, przynajmniej to przeglądanie nagrań zmienili dość pozytywnie.
"żeby móc robić rzeczy głupie człowiek wynalazł sobie... sztukę"
polecam: http://www.myspace.com/inmypocketpl