Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
Przepraszam wszystkich, którzy nie zdążyli nagrać
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
stargirl pisze:
robertas19 pisze😛rzepraszam wszystkich, którzy nie zdążyli nagrać
A za co Ty przepraszasz? A tak cos czułam, jak wczoraj nie zdązyłam nagrać, że już nie nagram. Ale teraz to i tak nie ma znaczenia...;(
"żeby móc robić rzeczy głupie człowiek wynalazł sobie... sztukę"
polecam: http://www.myspace.com/inmypocketpl
naftali pisze:
stargirl pisze:robertas19 pisze😛rzepraszam wszystkich, którzy nie zdążyli nagrać
A za co Ty przepraszasz? A tak cos czułam, jak wczoraj nie zdązyłam nagrać, że już nie nagram. Ale teraz to i tak nie ma znaczenia...;(
nie martw się. jeszcze będą lepsze konkursy i wtedy nagramy 🙂
stargirl pisze:
naftali pisze:stargirl pisze:robertas19 pisze😛rzepraszam wszystkich, którzy nie zdążyli nagrać
Ale ja się nie martwię... To samo napisałam Robertowi.
"żeby móc robić rzeczy głupie człowiek wynalazł sobie... sztukę"
polecam: http://www.myspace.com/inmypocketpl
naftali pisze:
stargirl pisze:naftali pisze:stargirl pisze:robertas19 pisze😛rzepraszam wszystkich, którzy nie zdążyli nagrać
Ale ja się nie martwię... To samo napisałam Robertowi.
zmyliła mnie ta smętna buźka na koncu twojej wcześniejszej wypowiedzi 🙂
arcor pisze:
Wystarczy ściągnąć słuchawki z głowy, puścić muzykę przez głosniki i śpiewać do mikrofonu ze słuchawek trzymanych w rękach. 😉 Odległością ręki od głowy można regulować głośność.
Zrozumcie mnie dobrze. Nie napisałem żeby kupować profesjonalny sprzęt audio, tylko o tym, że ludzie się nie przykładają do tego co zamieszczają.
Albo inaczej. Przez 5 dni (wcześniej nie miałem konta) wysłuchałem około 200 różnych nagrań. Słyszę jak ludzie śpiewają z uśmiechem wygłupiając się przy tym, albo w duetach, albo po prostu śpiewają, bo to lubią. I wszystko fajnie, po to jest ten portal. Jednak biorąc udział w konkursie, trzeba dać cos więcej z siebie niż na co dzień.
Ech....ale narobiłem
robertas19 pisze:
Przepraszam wszystkich, którzy nie zdążyli nagrać
Wokalista
Oł yeee ^^
Bo żyje się raz :P
"you are a very bad fish, a very, very, bad, bad fish, fisha"
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej