Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
fantaghiro19, czyli Ja - u mnie wszystko musi być GIT! ♥
fantaghiro19 pisze:
KONKURS z SUMPTUASTIC jest najlepszy!!! dla mnie ten konkurs to jak marzenie które sie spełniło 😃 od początku uwielbiałam piosenki Sumptuasticu, nawet wtedy gdy nie byli jeszcze oni tacy sławni, już wtedy ich słuchałam na okragło 🙂 znam prawie każdą ich piosenke na pamięć 😃 19 kwietnia mam urodzinki i jakbym wygrała to byłby najpiekniejszy prezent 😃 Trzymam za siebie kciuki 🙂))
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
Dylemat :
Przypodobać się komuś i dać nieszczere 6, czy być szczerym ze swoim sumieniem i dać 1 ?
Ot.....dylemat.....
astrea pisze:
Czy mógłby ktos wkleic naprawdę dobre wykonania konkursowe? Bo chetnie bym posłuchała.http://ising.pl/nagranie/3jhrpemkph,Mali_wielcy-SumptuasticA jak on nie wygra to cud będzie 😃
"you are a very bad fish, a very, very, bad, bad fish, fisha"
Dylemat :
Przypodobać się komuś i dać nieszczere 6, czy być szczerym ze swoim sumieniem i dać 1 ?
Ot.....dylemat.....
"you are a very bad fish, a very, very, bad, bad fish, fisha"
arcor pisze:
Tak spytam z ciekawości ?
Jak zamieszczę nagrany dźwięk młynka do kawy z melodią i powiem, że byłem chory, dasz mi 6 ?
wojtasinskiii.
arcor pisze:
Tak obiektywnie patrząc, to po przesłuchaniu 3/4 nagrań, zespół Sumptuastic wyląduje w całości na oddziale zamkniętym Szpitala Chorób Nerwowych w Rybniku, lub Tworkach.
Prawie wszystkie propozycje (napisałem prawie, a nie wszystkie - nie czepiać się) - są zrobione na "odczep się".
Nie wiem na co liczy osoba zamieszczając nagranie w którym :
- źle ustawiony jest sprzęt (sprzężenia, cicha muzyka, brak muzyki, za głośna muzyka, jazgot z mikrofonu itd itd.....)
- brak elementarnych podstaw śpiewu ( to już nawet nie chodzi o fałszowanie)
- nieznajomość piosenki (melodii, tempa, słów...)
Mam wrażenie, że większość osób, zamiast talentu do śpiewania, posiada ogromną WIARĘ !!!
Więżą, że może się uda, że może ich nagranie zostanie wybrane, że zostaną gwiazdami........
Tylko, że to jest wiara w CUDA !!!!
arcor pisze:Tak obiektywnie patrząc, to po przesłuchaniu 3/4 nagrań, zespół Sumptuastic wyląduje w całości na oddziale zamkniętym Szpitala Chorób Nerwowych w Rybniku, lub Tworkach.
Prawie wszystkie propozycje (napisałem prawie, a nie wszystkie - nie czepiać się) - są zrobione na "odczep się".
Nie wiem na co liczy osoba zamieszczając nagranie w którym :
- źle ustawiony jest sprzęt (sprzężenia, cicha muzyka, brak muzyki, za głośna muzyka, jazgot z mikrofonu itd itd.....)
- brak elementarnych podstaw śpiewu ( to już nawet nie chodzi o fałszowanie)
- nieznajomość piosenki (melodii, tempa, słów...)
Mam wrażenie, że większość osób, zamiast talentu do śpiewania, posiada ogromną WIARĘ !!!
Więżą, że może się uda, że może ich nagranie zostanie wybrane, że zostaną gwiazdami........
Tylko, że to jest wiara w CUDA !!!!
Przy moich wykonaniach jest źle ustawiony sprzęt, ale nie jest to zrobione "na odwal się" ponieważ się starałam, zastosowałam się do wskazówek starszego brata, niestety jak widać zwykły mikrofon przy słuchawkach nie wytrzymuje mojego głosu. Nie jest to wiara w cuda a wiara w to, że ktoś będzie potrafił docenić czyjś talent mimo trudności w słuchaniu jakie sprawia zły sprzęt. A jeśli chodzi o tempo to czasem samo się tak robi, że tempo śpiewu jest szybsze niż melodia, nie wiem czemu, ale nie ustawiam już tego odkąd kiedyś zaczęłam ustawiać i się okazało, ze zrobiłam jeszcze gorzej niż było xd
wojtasinskiii.
Dylemat :
Ot.....dylemat.....
camacamillion pisze:
myślę, że jak w dzień sąsiedzi są w miarę wyrozumiali, tak w nocy mogliby wezwać odpowiednie służby porządkowe 🙂
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej