Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
omg D:
LoLa
lolipoplolipop pisze:
nie prawda, na nic zlego nie zrobilam! moglam was ocenic jak chce a to ze wy do mnie przeklenstwa piszecie to nie moja wina! moze i moj glos nie jest najlepszy ale nie nalezy mnie z tego powodu krytykowac!
....
patrycjamichalak pisze:
Cóż, jak to napisała zabilimimisia: "Do ocen daje się uzasadnienie" 😉
....
paullaa18 pisze:
patrycjamichalak pisze:Cóż, jak to napisała zabilimimisia: "Do ocen daje się uzasadnienie" 😉no ale jak oni moją uzasadnić skoro się dzieci nie znają heheheh 😜😜
kierowcatira pisze:
nawet czytając twoje komentarze w jej profilu widać, że poziom który reprezentujesz nie jest wcale wyższy d; Wiadomo, że takich ludzi jest tu trochę ale to nie znaczy, że należy używać epitetów spod budki z piwem. Myślę, że jakbyś zamiast linczować na forum, napisałbyś do admina "donos" (😛) o takiej osobie to jej konto zostałoby zablokowane. Takie płakanie na forum nie ma sensu. To nie jest taka pierwsza osoba. Ostatnia też nie 😃
"Jedyne czego żałuje w życiu, to tego, że nie jestem kimś innym."
ratedomnix pisze:
Jakaś mała wywłoka zawładnęła portalem i co to nie ona wstawia wszystkim jedynki .http://ising.pl/profil/lolipoplolipopCoś z tym trzeba zrobić .
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
Temat zamknięty - nie można dodawać nowych postów.
W tym tygodniu wśród nowości do zaśpiewania prezentujemy najnowszy singiel Teddy'ego Swimsa, emocjonalną piosenkę Lanberry oraz wspólny kawałek Margaret i Pezeta.
Zobacz więcej