9 lipca 2009 o 19:00
Zgłoś do moderacji
Mam pewną propozycję. Może należałoby przyznawać za nagrania gwiazdki, ale tylko w połączeniu z komentarzami. Miałoby to sens i uniknęlibyśmy chamskich zachowań. Co wy na to?
PS. Na przykład nagrałem piosenkę, za dwie godziny patrzę, a tu jedna ocena

Jaka? Oczywiście jedna gwiazdka. Jestem otwarty na krytykę, ale jeśli aż tak komuś nie podoba się moje wykonanie, to niech chociaż uzasadni swoje zdanie.
bafuniaa kobieta, 33
Katowice

Nagrań: 39, Postów: 135
9 lipca 2009 o 22:16
Zgłoś do moderacji
no masz rację

ja kiedyś nagrałam jakąś piosenkę, zaraz patrzę, a tu dostałam dwie gwiazdki, przez to, że śpiewałam z chorym gardłem i nie wiadomo jak super mi nie wyszło

ja osobiście jak daję gwiazdki to zostawiam też komentarz.
'Najważniejszy jest czas, w którym robię co chcę.'.! ;D
9 lipca 2009 o 22:19
Zgłoś do moderacji
Ja też zawsze tak robię. Więc myślę, że takie rozwiązanie byłoby dobre

9 lipca 2009 o 23:17
Zgłoś do moderacji
noo moim zdaniem to tez dobry pomysł....też tak miałam dodałam piosenke a za chwile patrze jedna gwiazdka...; / może nie spiewam cudownie ale no kurde niech napisze dlaczego...
Edytowano 9 lipca 2009 o 23:18.
anetka1717 kobieta, 33
Warszawa

Nagrań: 61, Postów: 3814
9 lipca 2009 o 23:18
Zgłoś do moderacji
jestem za

`ironia lubi nas i ciągnie w dół
10 lipca 2009 o 00:00
Zgłoś do moderacji
Ty yjfchen dajesz oceny sumiennie

I obiektywnie

kiru kobieta, 30
Gdańsk

Nagrań: 38, Postów: 262
10 lipca 2009 o 12:07
Zgłoś do moderacji
Zgadzam się

jak daje gwiazdki to pisze ile i dlaczego

'Maybe, if my heart stops beating won't hurt this much'
karoline84 kobieta, 26
hogwart

Nagrań: 34, Postów: 127
21 sierpnia 2009 o 17:30
Zgłoś do moderacji
ja ja daje komuś gwiazdki to piszę ile i dlaczego i wkurza mnie że inni dają mi gwiazdki np. 4 a nie piszą za c nawet jak dali by mi 6 gwiazdek to i tak bym była wkurzona jak by nie napisali za co czy dobrze czy ciekawie czy z zwruszeniem i to mnie wkurza jestem na tak jeśli chodzi o ten pomysł
HEART SHAPED BOX
21 sierpnia 2009 o 18:01
Zgłoś do moderacji
popieram wszytskich, nie lubie ludzi ktorzy oceniaja a nie zostawiaja swojej opinii wrrr
wojtasinskiii.
rockann27 kobieta, 44
Goczałkowice- Zdrój

Nagrań: 115, Postów: 591
21 sierpnia 2009 o 18:33
Zgłoś do moderacji
Jestem za!!!
Pewna smarkula, gdy tylko nagram jakąś piosenkę zaraz daje mi 1 tylko dlatego, bo kiedyś napisałam jej w komentarzu "oj chyba nie wyszło"...choć wcale nie dałam jej 1...
W sumie to te gwiazdki nie są chyba aż tak ważne, ale sami przyznajcie, że jest to denerwujące...
Z drugiej jednak strony, nie każdy potrafi wypowiadać się takim fachowym językiem, jeśli chodzi o ocenę czyichś nagrań...ja też nie, i trochę głupio było by każdemu pisać "ładnie wyszło", czy świetne wykonanie".
Może uzasadnienie owszem, ale wtedy, gdy chcemy dać ocenę 1-3, bo przecież mało które osoby zasługują na aż takie skrajne noty...och...sama nie wiem, xD
wysy665 mężczyzna
Jelenia Góra

Nagrań: 114, Postów: 226
21 sierpnia 2009 o 18:38
Zgłoś do moderacji
Ludzie APELUJE olejcie gwiazdki! Co to Super Mario Bros jest? Pozdrawiam WRocławski Front Walki z Gwiazdkami na Ising ( oddział samobójczy) PS. OD kiedy ostatni raz się na ten temat wypowiadałem nie postawiłem ani jednej gwiazdki i jestem z tego dumny!
"Jedyne czego żałuje w życiu, to tego, że nie jestem kimś innym."