9 lipca 2009 o 19:00
Zgłoś do moderacji
Mam pewną propozycję. Może należałoby przyznawać za nagrania gwiazdki, ale tylko w połączeniu z komentarzami. Miałoby to sens i uniknęlibyśmy chamskich zachowań. Co wy na to?
PS. Na przykład nagrałem piosenkę, za dwie godziny patrzę, a tu jedna ocena
🙂 Jaka? Oczywiście jedna gwiazdka. Jestem otwarty na krytykę, ale jeśli aż tak komuś nie podoba się moje wykonanie, to niech chociaż uzasadni swoje zdanie.
bafuniaa kobieta, 32
Katowice
Nagrań: 39, Postów: 135
9 lipca 2009 o 22:16
Zgłoś do moderacji
no masz rację
🙂 ja kiedyś nagrałam jakąś piosenkę, zaraz patrzę, a tu dostałam dwie gwiazdki, przez to, że śpiewałam z chorym gardłem i nie wiadomo jak super mi nie wyszło
😕 ja osobiście jak daję gwiazdki to zostawiam też komentarz.
'Najważniejszy jest czas, w którym robię co chcę.'.! ;D
9 lipca 2009 o 22:19
Zgłoś do moderacji
Ja też zawsze tak robię. Więc myślę, że takie rozwiązanie byłoby dobre
🙂
9 lipca 2009 o 23:17
Zgłoś do moderacji
noo moim zdaniem to tez dobry pomysł....też tak miałam dodałam piosenke a za chwile patrze jedna gwiazdka...; / może nie spiewam cudownie ale no kurde niech napisze dlaczego...
Edytowano 9 lipca 2009 o 23:18.
anetka1717 kobieta, 32
Warszawa
Nagrań: 61, Postów: 3814
9 lipca 2009 o 23:18
Zgłoś do moderacji
jestem za
😃
`ironia lubi nas i ciągnie w dół
10 lipca 2009 o 00:00
Zgłoś do moderacji
Ty yjfchen dajesz oceny sumiennie
🙂 I obiektywnie
🙂
kiru kobieta, 29
Gdańsk
Nagrań: 38, Postów: 262
10 lipca 2009 o 12:07
Zgłoś do moderacji
Zgadzam się
🙂 jak daje gwiazdki to pisze ile i dlaczego
😃
'Maybe, if my heart stops beating won't hurt this much'
karoline84 kobieta, 25
hogwart
Nagrań: 34, Postów: 127
21 sierpnia 2009 o 17:30
Zgłoś do moderacji
ja ja daje komuś gwiazdki to piszę ile i dlaczego i wkurza mnie że inni dają mi gwiazdki np. 4 a nie piszą za c nawet jak dali by mi 6 gwiazdek to i tak bym była wkurzona jak by nie napisali za co czy dobrze czy ciekawie czy z zwruszeniem i to mnie wkurza jestem na tak jeśli chodzi o ten pomysł
HEART SHAPED BOX
21 sierpnia 2009 o 18:01
Zgłoś do moderacji
popieram wszytskich, nie lubie ludzi ktorzy oceniaja a nie zostawiaja swojej opinii wrrr
wojtasinskiii.
rockann27 kobieta, 42
Goczałkowice- Zdrój
Nagrań: 115, Postów: 591
21 sierpnia 2009 o 18:33
Zgłoś do moderacji
Jestem za!!!
Pewna smarkula, gdy tylko nagram jakąś piosenkę zaraz daje mi 1 tylko dlatego, bo kiedyś napisałam jej w komentarzu "oj chyba nie wyszło"...choć wcale nie dałam jej 1...
W sumie to te gwiazdki nie są chyba aż tak ważne, ale sami przyznajcie, że jest to denerwujące...
Z drugiej jednak strony, nie każdy potrafi wypowiadać się takim fachowym językiem, jeśli chodzi o ocenę czyichś nagrań...ja też nie, i trochę głupio było by każdemu pisać "ładnie wyszło", czy świetne wykonanie".
Może uzasadnienie owszem, ale wtedy, gdy chcemy dać ocenę 1-3, bo przecież mało które osoby zasługują na aż takie skrajne noty...och...sama nie wiem, xD
wysy665 mężczyzna
Jelenia Góra
Nagrań: 114, Postów: 226
21 sierpnia 2009 o 18:38
Zgłoś do moderacji
Ludzie APELUJE olejcie gwiazdki! Co to Super Mario Bros jest? Pozdrawiam WRocławski Front Walki z Gwiazdkami na Ising ( oddział samobójczy) PS. OD kiedy ostatni raz się na ten temat wypowiadałem nie postawiłem ani jednej gwiazdki i jestem z tego dumny!
"Jedyne czego żałuje w życiu, to tego, że nie jestem kimś innym."