Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
Będę tam, gdzie nogi zaprowadzą mnie.
magda1991m pisze:
a mnie ciekawi co spiewamy w finale 😊 To już uzgodnione czy Jury ciągle myśli nad tym?😃
Edytowano 28 lutego 2010 o 20:44.
Będę tam, gdzie nogi zaprowadzą mnie.
kott1 pisze:
śledzę ten konkurs i uważam że błędem było pominięcie użytkownika kubbas a co do reszty uważam że wybór dokonany został Ok 🙂 ale to tylko taka mała uwaga na marginesiepozdrawiam
Po prostu JESTEM...
kott1 pisze:
śledzę ten konkurs i uważam że błędem było pominięcie użytkownika kubbas a co do reszty uważam że wybór dokonany został Ok 🙂 ale to tylko taka mała uwaga na marginesiepozdrawiam
mcblondi pisze:
kott1 pisze:śledzę ten konkurs i uważam że błędem było pominięcie użytkownika kubbas a co do reszty uważam że wybór dokonany został Ok 🙂 ale to tylko taka mała uwaga na marginesiepozdrawiam
kubbas nie został pominięty - z przyczyn osobistych wycofał się z konkursu... chyba Ci to umknęło.... 😉
ja również gratuluję Finalistom, a także pozostałym uczestnikom! 🙂))
wybór naprawdę był trudny.....
"...na świecie jest więcej kopii niż oryginałów..."
Wszystko jedno jak, pragnę odkryć nieznane, rzucę życie swe na szalę lub na stos.
www.pajacyk.pl - nic nie kosztuje, a cieszy :)
1958 pisze:
yyy..... 😃 😃 😃nie no SZOK....... Byłam pewna że odpadne.. 😃
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu nasz katalog wzbogacił się o aż 6 wyjątkowych utworów, które z pewnością przypadną Wam do gustu. Odkryjcie akustyczną interpretację Dody w „Dom nad wodą z czerwonym dywanem z trawy” oraz niezwykły duet sanah i Krzysztofa Zalewskiego w „Eviv
Zobacz więcej