Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
ﱢﱟﱞﱡ۩ﱡﱞﱟﱢ kgbtatus vel kierَﱢﱟﱞﱡ۩ﱡﱞﱟ
wojtasinskiii.
nocnym pociągiem na koniec świata.
nocnym pociągiem na koniec świata.
wojtasinskiii pisze:
haha szok 😛 udalo mi sie.. mimo mojego wycia do ksiezyca hahaha
pannaanna pisze:
Gratuluję mojemu bratu 😃
Braciszku będę trzymać kciuki 😛
Dobra wszystkim gratuluję O.o Ale nie myślcie, że za wszystkich będę kciuki trzymała... O co to to nie.
Tylko za brata 😜
Do boju andrzeeeeej! :>
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
ziomati pisze:
wojtasinskiii pisze:haha szok 😛 udalo mi sie.. mimo mojego wycia do ksiezyca hahahaa ja zauważyłem, że wszystkim nam którzy "wyliśmy" w oryginalnej tonacji się udało 🙂Oktawę niżej śpiewa większość facetów na ising i moim zdaniem to rzadko lepiej brzmi niż wersja w tonacji oryginalnej nawet z wyciem 🙂...pod warunkiem oczywiście, że jest czysto 😉
ziomati pisze:
wojtasinskiii pisze:haha szok 😛 udalo mi sie.. mimo mojego wycia do ksiezyca hahahaa ja zauważyłem, że wszystkim nam którzy "wyliśmy" w oryginalnej tonacji się udało 🙂Oktawę niżej śpiewa większość facetów na ising i moim zdaniem to rzadko lepiej brzmi niż wersja w tonacji oryginalnej nawet z wyciem 🙂...pod warunkiem oczywiście, że jest czysto 😉
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W naszym katalogu pojawiły się kolejne muzyczne perełki. Dwie z nich – „Leń” w wykonaniu Czesława Mozila oraz dynamiczne „Życie tak jak w bajce” od Paliona – pochodzą ze ścieżki dźwiękowej filmu „Kleks i Wynalazek Filipa Golarza”. Do tego zestawu dołącza
Zobacz więcej