Dokładnie justa85
Jedź na casting, przeżyjesz bardzo fajne chwile. Z perspektywy czasu śmiem powiedzieć, że nauczy Cię to odwagi i walki ze stresem. Ja z castingu w Wawie, pomijając wszystkie mankamenty techniczne programu, wyniosłem wiele, pomijając również kleptomanię 😃😃😃 np. to, że występu boją się ci, którzy nie są odpowiednio przygotowani i ci, którzy nie wierzą w siebie i swoje możliwości. Jeśli chcesz osiągnąć sukces uwierz w siebie i bądź sobą! IQ
justa85 jesli nei masz nic do stracenia to pewnie ze jedz mimo tych wszystkich mankamentow ludzie sa super i tworza fajna atmosfere no i zawsze jedno doswiadczenie wiecej 🙂 Sweet20 wywalilam tego posta tylko dla Ciebie 🙂))
do Wrocka napewno polowa pojedzie po raz drugi trzeci albo i czwarty na Twoim miejscu odwiedzilabym najpierw Krakow jesli tam by Ci sie nie powiodlo to Wroclaw zawsze wieksze szanse 🙂
no tak, ale niestety w tym akurat terminie mam ważne egzaminy na studiach. a 21.03. to akurat wolne więc jednak Wrocław, a do tego mam do Wro jakieś 50 km. Nic nie stracę jak nie przejdę.
"Kolejna wersja Brzydkich, Gdzie ci mężczyźni, Zawsze tam, gdzie ty, Moje serce to jest muzyk czy Idź precz, nawet najpiękniej wykonana, może tylko znudzić i uśpić. Prosimy: wybierajcie zróżnicowany repertuar - balladę i taneczny przebój, piosenki starsze i te zupełnie nowe. Pokażcie, że potraficie bawić się śpiewaniem, używać głosu i nie boicie się pokazać w każdym muzycznym gatunku. Ruszcie głową i strunami głosowymi. W Krakowie chcemy usłyszeć bardziej zróżnicowany repertuar" - apeluje Krystyna Prońko.
"Zwróćcie też uwagę nie tylko na to jak, ale i co śpiewacie - chcę widzieć, że rozumiecie słowa piosenek, bez posiłkowania okropnymi, wymiętymi kartkami z tekstem. Muzyka ma nieść radość, ożywienie i energię - tego chcemy w Krakowie!" - kończy wokalistka.
Przypomnijmy, że casting w Krakowie odbędzie się w najbliższą sobotę (13 marca) w studiu TVP w Łęgu. Ten etap zakończy ostatni casting we Wrocławiu (21 marca).
CYT.
Biorący udział w castingach mają do wyboru polskie piosenki z grona 160 przebojów takich wykonawców jak m.in. Perfect, Ich Troje, Feel, Kasia Kowalska, Wilki, Bajm, IRA, Krzysztof Krawczyk, Kazik, T. Love, Dżem, Lombard, Ryszard Rynkowski, Kayah, Edyta Górniak, Maryla Rodowicz, Urszula, Big Cyc, Lady Pank, Grzegorz Turnau, Justyna Steczkowska, Varius Manx, Natalia Kukulska i Edyta Bartosiewicz.""
Ja do Krakowa mam 147 km, do Warszawy 276 km, do Gdańska 605 km, a do Wrocławia 419 km 😉)) więc Kraków mam najbliżej 😉) 😃 a co do repertuaru... uważam, że każdy powinien wybrać piosenkę, która odpowiada jego tonacji oraz barwie głosu 😉) cóż z tego, że ktoś wybierze zróżnicowany repertuar, jak nie będzie sie czuł dobrze z wybranymi piosenkami?? To jest taka moja mała uwaga... 😉)
Nowe piosenki: kuqe 2115, Zalia, Akademia Pana Kleksa
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.