Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
ania-rzepka
sylwia pisze:
Agnieszka Chylińska - o mamusiu, miazga 😉 Ew. Kasia Nosowska,Edyta Bartosiewicz
nec pisze:
Nocna Zmiana Bluesa
Taka jest moja propozycja. Why?
W NZB gra obecnie największy (po śmierci Nalepy) blues man w Polsce - Sławek Wierzcholski. Zapewne niewielu isingowców o nim słyszało. A szkoda! Czy konkurs musi być z jakimiś gwiazdkami popu, o których za 5 lat nie będę już pamiętał? NZB natomiast to zespół legenda! (np. grali support przed pierwszym występem B. B. King'a w Polsce i bisowali na co B. B. z wielkim skonfundowaniem stwierdził, że: 'Nikt nie bisuje przed B. B. Kingiem'. Oni tego dokonali!) Przy okazji młodsi isingowcy mogliby poznać czym tak naprawdę jest blues. Chodzi o to, że jak powiedział sam Wierzcholl: 'Żeby grać bluesa wcale nie trzeba być pijanym murzynem z biednej dzielnicy.' Warto pokazać ludziom, że blues potrafi się też uśmiechać. NZB gra zawsze na żywo! Jeśli więc nagrodą byłby np. występ na koncercie to przeżycie byłoby niezapomniane. Uwierzcie mi na słowo!
Bo nie ma ludzi, którzy nie lubią bluse'a!
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
elex pisze:
A tak na serio to może myslovitz?
Jestem nędzarzem, mam tylko swoje marzenia.
Wolna wola - wola wolności
..:: Śpiewaj tak, jakby to miała być ostatnia piosenka jaką będzie Ci dane zaśpiewać ::..
vivreen pisze:
Konkurs aby wybrać najlepsze swoje dotychczasowe nagranie i zgłosić do konk. a wygrana "wystep w dzien dobry TVN"😛 haha. nagrody pocieszenia ? koszulki z ISING 😛 i reklama dla ising i dla nas i ładne koszulki...czegoż chcieć więcej ? 😃
ragazzo occhi cielo.
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do naszej biblioteki właśnie dołączyły trzy elektryzujące nowości – emocjonalna opowieść o wytrwałości od kuqe 2115, subtelny i poruszający „Diament" Zalii oraz magiczna, odświeżona wersja „Na Wyspach Bergamutach" z nowej Akademii Pana Kleksa.
Zobacz więcej