Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
robertas19 pisze:
Ja zauważyłem, że iSing robi konkursy z takimi wokalistami, o których mało co teraz piszą i mówią 😃
Bo jakby wzięli np. Edyte Górniak lub zespół Feel to by z pewnością by musieli więcej kaski wyłożyć na tą działalność 😃DD
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
..:: Śpiewaj tak, jakby to miała być ostatnia piosenka jaką będzie Ci dane zaśpiewać ::..
vivreen pisze:
Zauwazcie ze ising robi reklame wykonawcom z ktorymi są konkursy....zawsze to jest jakas promocja płyty czy jak własnie z Papa D. obchodzenie 25 lecia istnienia zespołu. Nie marudzic tylko znajdowac fajnych wokalistow-zespoly ktorzy wydali płyte i potrzebuja pomocy z reklama xD
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
..:: Śpiewaj tak, jakby to miała być ostatnia piosenka jaką będzie Ci dane zaśpiewać ::..
ragazzo occhi cielo.
robertas19 pisze:
ja tak bym chciał, żeby był konkurs nagrań a cappello, czyli śpiewanych bez podkładu i by te nagrania by mogła oceniać Pani Ela Zapendowska 😃DD ale to tylko marzenia 😃DD
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!