Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
robertas19 pisze:
Ja zauważyłem, że iSing robi konkursy z takimi wokalistami, o których mało co teraz piszą i mówią
Bo jakby wzięli np. Edyte Górniak lub zespół Feel to by z pewnością by musieli więcej kaski wyłożyć na tą działalnośćDD
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
..:: Śpiewaj tak, jakby to miała być ostatnia piosenka jaką będzie Ci dane zaśpiewać ::..
vivreen pisze:
Zauwazcie ze ising robi reklame wykonawcom z ktorymi są konkursy....zawsze to jest jakas promocja płyty czy jak własnie z Papa D. obchodzenie 25 lecia istnienia zespołu. Nie marudzic tylko znajdowac fajnych wokalistow-zespoly ktorzy wydali płyte i potrzebuja pomocy z reklama xD
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
..:: Śpiewaj tak, jakby to miała być ostatnia piosenka jaką będzie Ci dane zaśpiewać ::..
ragazzo occhi cielo.
robertas19 pisze:
ja tak bym chciał, żeby był konkurs nagrań a cappello, czyli śpiewanych bez podkładu i by te nagrania by mogła oceniać Pani Ela ZapendowskaDD ale to tylko marzenia
DD
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dodaliśmy 5 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znalazła się poruszająca ballada Dawida Kwiatkowskiego, emocjonalny duet Wiktorii Kidy i Oskara Cymsa, imprezowy hit EKIPY, a także nastrojowa, soulowo-popowa piosenka Olivia Dean. Do zestawu dołącza również debiutancki singiel Hani Kuzimowicz, który zdobył rozgłos po finale programu The Voice of Poland. Sprawdźcie nowe utwory i nagrajcie swoją wersję na iSing!
Zobacz więcej