Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
mmadlenn pisze:
no nic
rockann27 pisze:
mmadlenn pisze:no nic
Ale nie obraziłaś się chyba, hmm? Nie przejmuj się tym co paplam, po prostu dziś oceniam nagrania konkursowe i zaczyna mi odbijać po tych prawie sześćdziesięciu nagraniach
Ale to chyba nie na temat
Do kobiety trzeba się pofatygować... tak? Potem patrzysz jej w oczy... przysuwasz się... tak? Tylko troszeczkę, a najlepiej prawie do końca...
robertas19 pisze:
nie tylko Tobie odbija, ja dlatego dzisiaj oceniam z przerwami kilkugodzinnymi, bo mi mózg już rozsadza
robertas19 pisze:
rockann27 pisze:mmadlenn pisze:no nic
Ale nie obraziłaś się chyba, hmm? Nie przejmuj się tym co paplam, po prostu dziś oceniam nagrania konkursowe i zaczyna mi odbijać po tych prawie sześćdziesięciu nagraniach
Ania, nie tylko Tobie odbija, ja dlatego dzisiaj oceniam z przerwami kilkugodzinnymi, bo mi mózg już rozsadza
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
whisper pisze:
robertas19 pisze:rockann27 pisze:mmadlenn pisze:no nicAle nie obraziłaś się chyba, hmm? Nie przejmuj się tym co paplam, po prostu dziś oceniam nagrania konkursowe i zaczyna mi odbijać po tych prawie sześćdziesięciu nagraniach
Ania, nie tylko Tobie odbija, ja dlatego dzisiaj oceniam z przerwami kilkugodzinnymi, bo mi mózg już rozsadza
aż tak źle jest...? xD
rockann27 pisze:
whisper pisze:robertas19 pisze:rockann27 pisze:mmadlenn pisze:no nicAle nie obraziłaś się chyba, hmm? Nie przejmuj się tym co paplam, po prostu dziś oceniam nagrania konkursowe i zaczyna mi odbijać po tych prawie sześćdziesięciu nagraniach
aż tak źle jest...? xDNo owszem, owszem
Skoro już dwom jurorom odbija, to coś w tym musi być
'Oni są wśród nas' XD
rockann27 pisze:
mmadlenn pisze:no nic
WTF?!
WTF?!
....
WTF?!
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej