Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
WTF?!
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
WTF?!
WTF?!
taktaktak pisze:
No to pierwsze koty za płoty, teraz będzie ju tylko lepiej🙂 A nie jest powiedziane że tego projektu nie możesz od nowa przerobić i zrobić big suprise wszystkim, taka druga odsłona
😃 (w czasie jak będziesz się nudzić między projektami
🙂)
WTF?!
taktaktak pisze:
Hmm.. ja zawsze kroję w audacity... A może Ty po prostu otwierasz dwa razy program? Bo wtedy się nie da (chyba że klikniesz "nowy" już w tym otwartym pliku programu, a nie na ikonie) ... tylko musisz to importować po kolei i na tej jednej otwartej że tak powiem stronie audacity ciąć i wklejać i przesuwać. Kurczę, tak to tłumaczę że sama bym się nie skumała będąc Tobą😃
Dlatego proponuję najpierw wybrać poszczególne role dla dziewczyn i rozpisać co do czego na kartce a potem poobcinać tylko te role do wklejenia gotowe🙂 Chociaż może tak robisz, nie wiem
WTF?!
taktaktak pisze:
Hmmm no to nie wiem w czym tkwi problem............. nie potrafię Ci pomóc🙁
Ale powodzenia przy następnym projekcie (widzę że jakiś nowy już tworzysz🙂)
WTF?!
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Nowe piosenki – Justyna Steczkowska w „GAJA” zachwyca mistycznym brzmieniem. IGO w „Wiatr” przypomina o sile zmian i odwadze. Kuban i Mrozu w „Zanim spadnie deszcz” opowiadają o przemijaniu. A do tego kultowe „99 Luftballons” Neny – hit, który podbił świat! ud83cudfa4u2728
Zobacz więcej