Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
WTF?!
Moje serce to jest muzyk, improwizujący :)
WTF?!
WTF?!
taktaktak pisze:
No to pierwsze koty za płoty, teraz będzie ju tylko lepiejA nie jest powiedziane że tego projektu nie możesz od nowa przerobić i zrobić big suprise wszystkim, taka druga odsłona
(w czasie jak będziesz się nudzić między projektami
)
WTF?!
taktaktak pisze:
Hmm.. ja zawsze kroję w audacity... A może Ty po prostu otwierasz dwa razy program? Bo wtedy się nie da (chyba że klikniesz "nowy" już w tym otwartym pliku programu, a nie na ikonie) ... tylko musisz to importować po kolei i na tej jednej otwartej że tak powiem stronie audacity ciąć i wklejać i przesuwać. Kurczę, tak to tłumaczę że sama bym się nie skumała będąc Tobą
Dlatego proponuję najpierw wybrać poszczególne role dla dziewczyn i rozpisać co do czego na kartce a potem poobcinać tylko te role do wklejenia gotoweChociaż może tak robisz, nie wiem
WTF?!
taktaktak pisze:
Hmmm no to nie wiem w czym tkwi problem............. nie potrafię Ci pomóc
Ale powodzenia przy następnym projekcie (widzę że jakiś nowy już tworzysz)
WTF?!
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Tym razem wśród nowości znajdziecie emocjonalny utwór Krzysztofa Zalewskiego „Lepiej już było”, energiczne „ARIGATO” EKIPY, romantyczne „Dwa dni” Bletki oraz popową piosenkę Damiano Davida „The First Time”. Do tego dochodzi kultowa „Wódka” zespołu Kult oraz nowa wersja podkładu do jednego z najbardziej znanych utworów w historii muzyki, czyli „Bohemian Rhapsody” zespołu Queen.
Zobacz więcej