Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
"nie czyń drugiemu, co Tobie niemiłe"
"Jedyne czego żałuje w życiu, to tego, że nie jestem kimś innym."
"nie czyń drugiemu, co Tobie niemiłe"
![]()
danaband pisze:
Myślę, że musical może poczekać, bo fajnie się spotkac, poznać osobiście, razem pośpiewać i poszaleć, wspólnie coś nagrać....a co to są dwa dni? Gdyby zorganizować obóz tygodniowy, jak byłam na gospelowym w Skokach, to wiecej czasu i wiecej imprez można zaplanować!!
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
anilorak2 pisze:
ooooo miałabym nawet z kim jechać z Gdańska;P
jeanne90 pisze:
anilorak2 pisze:ooooo miałabym nawet z kim jechać z Gdańska;P
Super!to trzeba będzie się zgadać, jeśli to wszystko wypali
może będzie jeszcze ktoś z trójmiasta?
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
wojtasinskiii.
![]()
wojtasinskiii pisze:
no ja niestety sie nie zalapie, chociaz bardzo bardzo bym chcial
filipzkonopi pisze:
wojtasinskiii pisze:no ja niestety sie nie zalapie, chociaz bardzo bardzo bym chcialNo nie stety ja także, zrobimy sobie własny Wojtek, he he
Po prostu JESTEM...
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W katalogu iSing pojawiły się kolejne nowości. Dodaliśmy duet Vito Bambino i Zalii, nowy singiel Roxie i Favsta, hiphopową propozycję Bajorsona i Libera, utwór zespołu MODELKI, klasyk Red Hot Chili Peppers oraz zupełnie nową wersję podkładu do przeboju Andrzeja Dąbrowskiego „Do zakochania jeden krok”.
Zobacz więcej