Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
"nie czyń drugiemu, co Tobie niemiłe"
"Jedyne czego żałuje w życiu, to tego, że nie jestem kimś innym."
"nie czyń drugiemu, co Tobie niemiłe"
danaband pisze:
Myślę, że musical może poczekać, bo fajnie się spotkac, poznać osobiście, razem pośpiewać i poszaleć, wspólnie coś nagrać....a co to są dwa dni? Gdyby zorganizować obóz tygodniowy, jak byłam na gospelowym w Skokach, to wiecej czasu i wiecej imprez można zaplanować!!
Sticks and stones may break my bones
But chains and whips excite me...
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
anilorak2 pisze:
ooooo miałabym nawet z kim jechać z Gdańska;P
jeanne90 pisze:
anilorak2 pisze:ooooo miałabym nawet z kim jechać z Gdańska;P
Super! 😃 to trzeba będzie się zgadać, jeśli to wszystko wypali 😉 może będzie jeszcze ktoś z trójmiasta?😃
....a może Ja jestem Opowieść zmęczonych Ust.....znudziłam się Bogu w połowie, w połowie....
wojtasinskiii.
wojtasinskiii pisze:
no ja niestety sie nie zalapie, chociaz bardzo bardzo bym chcial 🙁
filipzkonopi pisze:
wojtasinskiii pisze:no ja niestety sie nie zalapie, chociaz bardzo bardzo bym chcial 🙁No nie stety ja także, zrobimy sobie własny Wojtek, he he
Po prostu JESTEM...
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
W tym tygodniu wśród nowości do zaśpiewania prezentujemy najnowszy singiel Teddy'ego Swimsa, emocjonalną piosenkę Lanberry oraz wspólny kawałek Margaret i Pezeta.
Zobacz więcej