Jesteś na: iSing > Forum dyskusyjne
;3
Edytowano 4 marca 2013 o 21:19.
;3
amibolo pisze:
Odpowiedź jest jedna: wszystkiemu winny jest najnowszy Adobe Flash Player.. Też mi trzeszczało po aktualizacji, trzeba odinstalować nową wersję i zainstalować wersję np.11.5.502.146
;3
palyyna pisze:
Próbowałam odinstalować i zainstalować na starszą wersje Adobe ale chyba mi nie wyszło, bo teraz to nie mam żadnej wersji i nawet filmiki z yt nie wchodzą. A programowałam to kilka razy a teraz komp mi tak zamula że nie wiem co zrobić. Czy ktoś może napisać krok po kroku jak to odinstalować i zainstalować? Będę naprawde wdzięczna bo nie mam pojęcia jak to zrobić żeby mi działało i nie wyobrażam sobie nic bez iSinga. Jak coś to mam Mozille Firefox i Internet Explorer- ważne żeby chociaż na jednym było.
----------xbakusdaniox-----------
☺☼♪♫▬▬▬▬▬▬▬♫♪☼☺
Zaloguj się, aby odpowiedzieć w temacie. Nie masz konta? Zarejestuj się!
Do katalogu iSing dodaliśmy 5 nowych piosenek, które możecie już zaśpiewać. Wśród nowości znalazła się poruszająca ballada Dawida Kwiatkowskiego, emocjonalny duet Wiktorii Kidy i Oskara Cymsa, imprezowy hit EKIPY, a także nastrojowa, soulowo-popowa piosenka Olivia Dean. Do zestawu dołącza również debiutancki singiel Hani Kuzimowicz, który zdobył rozgłos po finale programu The Voice of Poland. Sprawdźcie nowe utwory i nagrajcie swoją wersję na iSing!
Zobacz więcej