wandam kobieta
Albuquerque, New Mexico
Nagrań: 310, Postów: 5
31 stycznia 2013 o 22:02
Zgłoś do moderacji
Obserwuje Ranking Dnia i zauwazylam na przestrzeni 4 miesiecy, ze wiekszosc wyroznien otrzymuja nagrania mlodszych (wiekiem) uzytkownikow. Kiedy wglebilam sie dalej, doszlam do wniosku, ze mlodziez (i to jest piekne!!!!) dominuje na Ising; niemniej jednak jest wiele talentu posrod starszych wiekiem uzytkownikow...
Proponuje rozdzielic Ranking Dnia wedlug grupy wiekowej, np do 40 lat, i po 40-tce
Mysle, se Ising mialby o wiele wiecej zadowolonych klientow......
Czekam na opinie i mam nadzieje, ze Ising zechce zanalizowac...
wandam
whisper kobieta, 35
Olsztyn
Nagrań: 107, Postów: 9531
31 stycznia 2013 o 22:08
Zgłoś do moderacji
Ranking dnia nie jest jakimś nie wiadomo jakim wyróżnieniem, a iSing nie jest tylko po to żeby ktoś sobie powisiał na głównej jeden dzień. Ranking jest tylko dodatkiem, zbytecznym z resztą moim zdaniem. Rozdzielanie go jeszcze na grupy wiekowe wprowadzi jeszcze większy chaos niż jest teraz. Nie wiem po co te parcie na ranking... nagród za to nie dostaniecie ludzie, złotych gaci też nie wygracie. To nie nominacje do Grammy for christ's sake...
"Wszystko nam się śni,
ja - Tobie, a Ty - mi.
Wcale nie ma nas.
Nie dziejemy się..."
wandam kobieta
Albuquerque, New Mexico
Nagrań: 310, Postów: 5
16 lutego 2013 o 02:59
Zgłoś do moderacji
Mnie nie zalezy....ja tam nie mam aspiracji... aby sie tam znalezc, ale mam wielu znajomych, ktorzy zasluguja na wyroznienie, a, nie maja sily przebicia..........bo nie sa w stanie dostac wystarczjacej ilosci glosow... dostaje co dzien wiadomosci z prosba o "wsparcie", o odsluchanie nagran i skomentowanie....zaproszenia do znajomych, ktore sa motywowane tylko i wylacznie tym, aby dodac gwiazdki albo zglosic na ranking....nie wspomne o zlosliwych i obrazliwych komentarzach ...nawet nie u mnie osobiscie...ale, gdy widze 7-letnie dziecko komentujace 50-letnia piosenke w wykonaniu 60-latka w wulgarny sposob, to mnie po prostu denerwuje.........a' propos: mam wielu mlodszych znajomych, ktorych szanuje i podziwiam.....
A, moze rozbic na kategorie????????????
wandam
mcjustyna kobieta, 38
Dobrodzień
Nagrań: 62, Postów: 472
16 lutego 2013 o 05:24
Zgłoś do moderacji
Na żadne kategorie.!
.najlepiej niech zupełnie zniknie nagranie dnia i będzie święty spokój.
moveeme mężczyzna, 28
Nagrań: 12, Postów: 76
16 lutego 2013 o 10:52
Zgłoś do moderacji
niech zostanie tak, jak jest. Myślę, że to zazdrość.