andresc mężczyzna

Nagrań: 0, Postów: 21
29 stycznia 2013 o 15:49
Zgłoś do moderacji
Hej pomyślałem że troszeczkę się już nauczyłem i mógłbym się z kimś podzielić swoją wiedzą jeżeli koś ma jakieś wątpliwości co do prawidłowości swojej techniki niech piszę z przyjemnością pomogę w rozwiązaniu problemów.
29 stycznia 2013 o 16:04
Zgłoś do moderacji
Angielski...
Mam dopiero 10 lat
A wszyscy mowia zeby nie spiewac po,angielsku
Nie dziw się, że masz pod górkę jeśli wybierasz się na sam szczyt...
andresc mężczyzna

Nagrań: 0, Postów: 21
29 stycznia 2013 o 16:22
Zgłoś do moderacji
[cytat=patrycja544]Angielski...
Mam dopiero 10 lat
A wszyscy mówiła żeby nie śpiewać po, angielsku[/cytat]
Nie ma nic złego że się śpiewa piosenki po angielsku nie psuje to głosu a nawet uświadamia co nieco w śpiewie.
Chyba że nie umiesz śpiewać po angielsku ale to już inna sprawa. Powiem ci to zależy dlaczego śpiewasz.... dla kogoś czy dla siebie 😐 jeżeli śpiewasz dla siebie to najważniejsze jest to czy to lubisz kochasz chyba rozumiesz..
[cytat=patrycja544]Uwielbiam wszystkie piosenki i polskie i angielskie...,Może mój angielski jest katastroficzny i jeszcze mój głos,ostatnio zaczęłam blokować komentarze bo ich już nie chce czytać...[/cytat]
Nie przejmuj się komentarzami rób to co kochasz i to co cię pasjonuje.
Edytowano 29 stycznia 2013 o 17:17.
29 stycznia 2013 o 16:28
Zgłoś do moderacji
Uwielbiam wszystkie piosenki i polskie i angielskie...,Może mój angieslki jest katastroficzny i jeszcze mój głos,ostatnio zaczęłam blokować komentarze bo ich już nie chce czytać...cytat=andresc]patrycja544 pisze:Angielski...
Mam dopiero 10 lat
A wszyscy mówiła żeby nie śpiewać po, angielsku
Nie ma nic złego że się śpiewa piosenki po angielsku nie psuje to głosu a nawet uświadamia co nieco w śpiewie.
Chyba że nie umiesz śpiewać po angielsku ale to już inna sprawa. Powiem ci to zależy dlaczego śpiewasz.... dla kogoś czy dla siebie

jeżeli śpiewasz dla siebie to najważniejsze jest to czy to lubisz kochasz chyba rozumiesz..[/cytat]
29 stycznia 2013 o 18:29
Zgłoś do moderacji
Źle mnie srozumiałeś,że ja mam 10 lat
galaktykaa pisze:
Angielski...
Mam dopiero 10 lat
Chodzisz z angielskim już 10 lat,pewnie dobrze śię dogadujecie razem xd
29 stycznia 2013 o 18:42
Zgłoś do moderacji
No to Ci wyszedł
galaktykaa pisze:
Wiem o tym,ale chciałem sobie pożartować kabaret