andresc mężczyzna
Nagrań: 0, Postów: 21
29 stycznia 2013 o 15:12
Zgłoś do moderacji
Więc od razu przejdę do rzeczy mam w domu podręcznik do nauki CVT kompletnej techniki wokalnej
jednak jest napisany w języku angielskim którego nie znam wystarczająco aby ją przetłumaczyć. I dochodzę do wniosku że ktoś mi musi pomóc pójdzie dużo szybciej i sprawniej. Dlatego poszukuje tłumaczy którzy pomogą mi w tej robocie w zamian dostaniecie świetną książkę z nagraniami i jeżeli koś zechce moją pomoc na wyłączność (przez sype). Mogę pomoc w nucę SLS (innej techniki) i nauczyć prawidłowego aktywnego oddechu. Według najnowszych badań CVT szkoły wokalne i nauczyciele nie stosują nowoczesnych rozwiązań w nauczaniu śpiewu. Jesteśmy jak to się mówi daleko w tyle. Nie mówiąc o samoukach którzy niekiedy nie mają pojęcia o śpiewie. Cvt podaje rozwiązania na tacy - dzięki tej książce będziesz mógł śpiewać ale nie tak zwyczajnie dodatkowe efekty tryby wokalne inne do rocka popu..
przykład:
Chce śpiewać jak Mick Jagger hmm
tak na początku śpiewa w beltingu puuźniej takkk mam distorian i jakiś przester ok gotowe
Teraz śpiewam jak on, i nie muszę wstrzykiwać sterydów w struny głosowe!!
Jeżeli masz problemy z wysokością dźwięku chcesz śpiewać niżej lub wyżej z tej książki nauczysz się jak
to kontrolować.
Rihanna nie ma! sprawy Bruno Mars... jego piosenki staną się bardzo łatwe do zaśpiewania.
Wysokość Kontrola i Samoświadomość
Czyli jeżeli znasz angielski i chcesz mieć tę książkę wraz z tłumaczeniem i nagraniami na których są ćwiczenia.
Jeżeli masz problemy techniczne z głosem np: chrypkę, pytania o prawidłowym oddechu fonacji proszę pytać to nic nie kosztuje mogę coś podpowiedzieć i dać wskazówki. Opanowałem technikę sls, uczę się cvt.
pisz... zachscty@gmail.com lub na forum
unexpected mężczyzna, 35
★★★★★★
Nagrań: 862, Postów: 277
29 stycznia 2013 o 15:15
Zgłoś do moderacji
opanowałeś technike? Nagraj cos i pokaz co potrafisz a nie rzucasz pusta terminologią
andresc mężczyzna
29 stycznia 2013 o 15:28
Zgłoś do moderacji
jasne już daje linka do nagrania na wrzucie 😃
andresc mężczyzna
29 stycznia 2013 o 15:46
Zgłoś do moderacji
http://w466.wrzuta.pl/audio/ahxBnb3Arbc/the_beatles_-_something_cover